Apple World Travel Adapter Kit - Everywhere you go, go apple

Foto Apple World Travel Adapter Kit  - Everywhere you go, go apple
Van € 64,95
Voor € 33,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 12-02-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Op reis met Apple
De Internationale reisstekker bestaat uit een set van zes wisselstroomstekkers die passen op stopcontacten in een groot deel van de wereld. Als jij ook zo'n wereldreiziger bent, is dit de perfecte accessoire om ervoor te zorgen dat je de batterij van je MacBook, MacBook Pro, iPod of iPhone op de meeste populaire buitenlandse bestemmingen kunt opladen.

Ook in het buitenland
Je hoeft alleen maar de juiste adapter aan te sluiten op de draagbare witte lichtnetadapter die met je Apple laptop is meegeleverd. Zo zit je op reis nooit in spanning om je batterij. Bovendien zijn deze adapters ook geschikt voor de Apple usb-lichtnetadapter, zodat je ook je iPod of iPhone kunt opladen.

Bijna overal ter wereld
De wisselstroomstekkers van deze internationale reisstekker van Apple zijn zonder extra hulpstukken geschikt voor stopcontacten in Noord-Amerika, Japan, China, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Europa, Korea, Australië en Hongkong.

Kenmerken
Geschikt voor iPod usb-adapter
Geschikt voor Apple notebookadapter
Geschikt voor MacBook, MacBook Pro, iPod en iPhone
geschikt voor de MacBook-, MacBook Air-, MacBook Pro-, iBook- en PowerBook G4-lichtnetadapter, Apple USB-lichtnetadapter en Apple FireWire-lichtnetadapter.

Dagaanbieding in je E-MAIL