Amefa 12 delige steakset - Dining art...

Foto Amefa 12 delige steakset - Dining art...
Van € 79,99
Voor € 26,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 13-09-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De Apeldoornse MessenFabriek weet al jaren hoe het zit met goed en lekker dineren en maken daar dan ook het beste bestek bij.
Daarom mag deze 12 delige steakset dan ook niet ontbreken in uw besteklade.

Een goede stukje vlees bakken of grillen is al een kunst. Dan wilt u natuurlijk ook dat uw gasten of gezinsleden daar met volle teugen van genieten. Maar hoevaak gebeurt het niet dat de tafelgasten aan het stoeien zijn met een prachtig stuk vlees met een ontbijtmes dat standaard in elke besteklade ligt. Deze steakset weet zelfs nog raad met een (al dan niet per ongeluk) goed doorbakken steak!

Strak design

Naast het gebruiksgemak is het ook wel leuk als een bestekset ook nog een beetje mooi staat bij de rest van tafel. Mooie borden en glazen zijn van groot esthetisch belang. Maar laten we dan vooral het bestek niet vergeten!
Amefa doet dat zeker niet en maken al jaren prachtige designs voor bestek en andere tafelwaren. Dat komt onder andere ook tot uiting in deze prachtige steakset. De tijden van de standaard steaksets met de vaal geworden houten heften zijn dan ook voorbij en laat deze steakset nu schitteren op uw tafel!


Deze exclusief samengestelde vaatwasbestendige steakset bestaat uit:
* 6 steakmessen
* 6 vorken

Dagaanbieding in je E-MAIL