AEG-Electrolux AE4620 met parketborstel en stofzuigerzakken - Super stofvrij setaanbieding

Foto AEG-Electrolux AE4620 met parketborstel en stofzuigerzakken - Super stofvrij setaanbieding
Van € 135,50
Voor € 79,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 27-11-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

AEG-Electrolux AE4620 Woofer

Stille woofer
Doorgaans associeer je woofers met lawaaiige muziek. Wat dat betreft doet de AEG-Electrolux AE4620 Woofer zijn naam eigenlijk geen eer aan. Hij produceert namelijk aanzienlijk minder geluid dan een beetje woofer kan produceren. Redelijk verwonderlijk, want hij heeft wel een bijzonder krachtige 2000 Watt motor. Vuil en stof worden door deze motor moeiteloos weggezogen, waardoor jouw woning binnen de kortste keren schoon is. Het stof wordt opgevangen in een 4 liter grote stofzak. Daar kun je flink wat stof en vuil in kwijt. Het is dus niet nodig om keer op keer nieuwe stofzuigerzakken aan te schaffen met de AEG-Electrolux AE4620 Woofer.

Adem pure zuurstof in
Sommige stofzuigers blazen minder schone lucht uit dan er in is gegaan. De AEG-Electrolux AE4620 Woofer doet dit niet. Zijn HEPA H12-filter haalt vrijwel alle fijne deeltjes uit de uitblaaslucht. Hierdoor blaast hij schonere lucht uit dan je gewend bent in te ademen. Wel zo fijn als je regelmatig last hebt van allergieën.

Alleen vandaag
Bij de speciale deal van vandaag krijg je niet alleen de stofzuiger, maar doen we er nog een paar extra accessoires bij! Je ontvangt een extra parketborstel ter waarde van €29,00. Indien je op zoek bent naar een mondstuk voor je AEG-Elektrolux-stofzuiger, waarmee je zonder zorgen het parket schoon zuigt, dan is de AEG-Electrolux Parketborstel precies het mondstuk waarnaar je op zoek bent. Met een breedte van 32 centimeter, verwijder je in no-time al het stof van de parketvloer. Bovendien is deze borstel geschikt voor alle stofzuigers met een 32 millimeter of een 35 millimeter zuigslang-aansluiting.
Maar dan nog zijn we er niet! Je ontvangt ook nog eens twee extra long lasting stofzuigerzakken ter waarde van €7,50. S-bag Classic Long Performance is een nieuwe synthetische stofzak welke tot 50% langer meegaat dan een normale papieren sotfzak.Voor optimale prestaties dient u uw S-bag regelmatig te vervangen en de filters na elke 5 stofzakken

AE4620 Woofer features:
2000 Watt motor zuigt al het vuil makkelijk weg
Grote stofzak met 4 liter inhoud
HEPA H12-filter voorkomt allergische reacties
Indicator toont wanneer stofzak vol is
Elektronische zuigkrachtregeling

Dagaanbieding in je E-MAIL