Belkin Sports Armband iPhone 4-3Gs + Gratis Headset!

Foto Belkin Sports Armband iPhone 4-3Gs + Gratis Headset!
Van € 34,95
Voor € 21,49
LET OP: Deze dagaanbieding was van 01-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Hou je iPhone bij de hand met deze ultracomfortabele armband, die is voorzien van een speciaal ontworpen veilige snelsluiting waarmee je de armband eenvoudig met één hand kunt om- en afdoen. Het lichte, ademende stretchmateriaal heeft een aangepaste sluiting waarmee je de armband precies op maat kunt maken, en dankzij het slanke ontwerp neemt de armband minimale ruimte op je arm in. De FastFit Armband voor de Apple iPhone 3G, 3Gs, 4 en iPod Touch heeft een kabelvakje waarin het kabeltje van je hoofdtelefoon niet in de knoop raakt en waarmee je je hoofdtelefoon eenvoudig kunt gebruiken. De armband is gemaakt van waterbestendig materiaal dat met de hand kan worden gewassen en is voor extra veiligheid voorzien van een reflecterende strip.

De FastFit Armband wordt geleverd inclusief GRATIS iPhone Headset! De prachtig vormgegeven compatible iPhone stereo headset biedt u veel draagcomfort en een uitstekende geluidsweergave. De microfoon van de Stereo Headset is voorzien van een anti-windruisomhulsel zodat u beter verstaanbaar bent. De microfoon is inline geplaatst bij de bekabeling van de rechteroortelefoon. De capsule van de microfoon dient ook als verzend-/beeindigingsknop voor het beantwoorden en beeindigen van iPhone-gesprekken.

Dagaanbieding in je E-MAIL