Koopje van vandaag: Repareer krassen: Displex Tube (5 gram)

Foto Koopje van vandaag: Repareer krassen: Displex Tube (5 gram)
Van € 9,95
Voor € 4,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 09-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Aargh.. krassen!

Het scherm van een mobiele telefoon, of MP3-speler beschadigd makkelijk. Hierdoor zie je niet alleen minder op het scherm, het lijkt ook nog eens nergens naar. Het scherm (display) laten vervangen valt vaak (eigenlijk nooit) onder de garantie of zijn erg prijzig.

Koopjessite! heeft vandaag dé oplossing in de aanbieding: Displex Tube (5 gram)

Displex heeft een eenvoudige oplossing voor dit wijdverbreide probleem. Met deze nieuwe speciale polish heb je voor de eerste keer zelf de mogelijkheid om de krassen in het display snel en goedkoop te verwijderen.

De gebruiksaanwijzingDe gebruiksaanwijzing

Doe wat Displex op het scherm (display). Met een schone zachte katoenen doek de krassen 2-3 minuten onder grote druk polijsten. Bij diepe krassen de behandeling meerdere keren herhalen. Daarna de resten verwijderen. Attentie: Niet op gelakte oppervlakken polijsten, maar uitsluitend het doorzichtige gedeelte van het display-glas bewerken. Een Tube van 5 gram is voldoende voor ca. 8-10 behandelingen.

Hoe werkt Displex?

Het kunststof glas wordt een beetje opgelost en met zeer fijne deeltjes geslepen. De kanten van de kras worden afgerond en de kras wordt met het eigen materiaal van het glas opgevuld.

Let op: Displex kan niet direct gebruikt worden op touchscreens of op LCD, TFT en plasma schermen, tenzij er een bescherm glas over geplaatst is. Dus ook niet voor gebruik met een Apple iPhone of iPad. Koopjessite! kan derhalve niet aansprakelijk gesteld worden voor schade aan het scherm (display) van hierboven genoemde type schermen (displays).

Dagaanbieding in je E-MAIL