Koopje van vandaag: Parrot Minikit Slim - Draagbare Bluetooth handsfree-kit

Foto Koopje van vandaag: Parrot Minikit Slim - Draagbare Bluetooth handsfree-kit
Van € 4,50
Voor € 69,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 02-11-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Handsfree bellen

Rijden en niet-handsfree bellen is helemaal uit. Het is niet alleen gevaarlijk, maar ook duur: een prent loopt al snel op tot euro 136,00! Jammer geld, zeker als je bedenkt dat je een uiterst mobiele Bluetooth™ Carkit had kunnen scoren voor de helft van dat geld.

Vandaag helpt Koopjessite! je een prent te besparen met de Bluetooth™ Carkit van Parrot: De Parrot Minikit Slim

Mobiel en universeel tegelijk

De Minikit Slim is een doorontwikkeling en de opvolger van de uiterst succesvolle Parrot Minikit. Parrot heeft haar kennis gecombineerd met de flat-panel speaker technologie van NXT. De klassieke speaker, die traditioneel werd gebruikt in dit type apparaat, is vervangen door een vibrerend paneel dat heldere en meer consistente geluiden produceert voor superieur luister comfort.

Parrot Minikit SlimDe vernieuwde spraakherkenning opereert zonder vooraf de voice tags in te spreken. Het werkt automatisch met de contacten die zijn gesynchroniseerd van de mobiele telefoon.

Wanneer de mobiele telefoon is gepaired is de Minikit Slim in staat om het telefoonboek voor te lezen (text-to-speech technologie). De Minikit Slim is daarnaast in staat om automatisch het telefoonboek te her-synchroniseren met je mobiele telefoon.

De Minikit Slim legt draadloos verbinding met je mobiele telefoon of PDA via Bluetooth™. Hierdoor is de Minikit Slim uiterst universeel en te gebruiken met alle bekende merken, zoals Nokia en Sony Ericsson. Daarnaast is de Parrot Minikit Slim zelfs te gebruiken met de Apple iPhone 4 en 3G/3GS en ook de eerste generatie iPhone.

Doordat de MinKit Slim aan de zonneklep van je auto of vrachtwagen bevestigd kan worden is hij eenvoudig mee te nemen in een andere auto of vrachtwagen.

Een overzicht:

  • Pairing: maximaal 5 apparaten
  • Aantal contacten: 1000 per telefoon 2500 in totaal
  • Tot 15 uur gesprekstijd
  • Tot 20 dagen stand-by
  • Ingebouwde omnidirectionele microfoon
  • Full duplex
  • AEC-2 echo-onderdrukking
  • Spraakcommando’s voor alle menu’s
  • Bluetooth v2.0 + EDR

 

Dagaanbieding in je E-MAIL