Koopje van vandaag: Adapt - Universele auto houder (incl. micro usb autolader)

Foto Koopje van vandaag: Adapt - Universele auto houder (incl. micro usb autolader)
Van € 29,95
Voor € 15,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 10-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Geef je mobiele telefoon een vaste plaats!

Deze verstelbare autohouder met zuignap van Adapt, is de perfecte oplossing om je mobiele telefoon /smartphone een vaste plaats te geven in je auto of vrachtwagen.

Klemmen

De houder is uitgerust met een universeel klemsysteem. Door dit verstelbare systeem kan bijna elke mobiele telefoon of smartphone in de houder worden geplaatst, tot een maximale breedte van 80 mm. Daarnaast kan de houder gedraaid worden in de gewenste richting door de flexibele draagarm, zodat je altijd een perfect zicht hebt op het display.

Je kunt de houder eenvoudig aan de vooruit van je auto bevestigen met behulp van de bijgeleverde krachtige zuignap. Doordat de houder met een zuignap geplaatst kan worden is de houder eenvoudig in een andere auto of vrachtwagen te plaatsen.

Met de extra meegeleverde micro usb autolader kun je zorgen dat je mobiele telefoon of smartphone altijd bijgeladen is, indien deze over een micro usb aansluiting beschikt. (Bijvoorbeeld de HTC Desire, Desire HD en Desire Z, maar ook de Samsung i9000 Galaxy S!)

Een overzicht

  • Autolader input: 12/24V
  • Autolader output: 5V 1A
  • Kleur: zwart
  • Universeel klemsysteem
  • Zuignap
  • Verstelbare arm

 

 

Let op!
Geschikt voor mobiele telefoons of smartphones met een maximale breedte van 80 mm. Laden wordt enkel ondersteund als het toestel een micro usb aansluiting heeft.

 

Dagaanbieding in je E-MAIL