qMust TPU Hybrid Bumper Apple iPhone 5/5S

Foto qMust TPU Hybrid Bumper Apple iPhone 5/5S
Van € 19,95
Voor € 7,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 30-09-2014 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.


Stevige bumper case voor de Apple iPhone 5 en iPhone 5S

Wil je jouw telefoon beter beschermen en tegelijkertijd het mooie design van je toestel behouden? Dan is de qMust TPU Hybride Bumper Case iets voor jou. Met dit frame bescherm je jouw smartphone en behoud je het design van jouw telefoon. De qMust TPU Hybrid Bumper Case is op maat gemaakt voor de Apple iPhone 5 en iPhone 5S. Dankzij specifieke openingen in de het frame heb je altijd toegang tot alle poorten en knoppen van je gsm.


TPU en plastic hybride materiaal voor extra bescherming

De qMust Bumper Case is vervaardigd uit duurzaam TPU en plastic hybride. De materialen zorgen voor een extra sterk frame. De case bedekt de zijkanten van je toestel en zorgt voor een uitstekede bescherming tegen stoten en vallen. Het frame komt iets boven het display van je telefoon uit, waardoor er geen krassen op je beeldscherm komen als je toestel op kop ligt.


De qMust Bumper Case van TPU en plastic hybride voor de Apple iPhone 5 en iPhone 5S is te verkrijgen in de kleuren roze/zwart, groen/zwart, wit/rood, zwart/wit. Bestel nu jouw favoriete kleur en geef je telefoon een persoonlijke tint mee.

Dagaanbieding in je E-MAIL