Trendy, stoer en perfect voor dit seizoen: een getailleerd leren jasje van 20.4.7! Vandaag verkrijgbaar in XS t/m XL met 69% korting!

Foto Trendy, stoer en perfect voor dit seizoen: een getailleerd leren jasje van 20.4.7! Vandaag verkrijgbaar in XS t/m XL met 69% korting!
LET OP: Deze dagaanbieding was van 05-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De musthave voor elke vrouw: een prachtig leren jasje van 20.4.7! Ben je nog steeds op zoek naar de ideale jas voor dit moment? Dan hebben wij de oplossing voor jou: een prachtig leren jasje van 20.4.7! Een leren jas is een musthave voor elke fashionista! Het zit heerlijk en het ziet er super mooi uit. Dit jasje is gemaakt van de beste kwaliteit leer en is perfect getailleerd. Aan de achterkant van de jas zit een apart detail: leuke rushes, wat dit jasje net dat beetje extra geeft! De speelse rushes zijn een onmisbare trend dit seizoen!  Daarnaast zitten er aan de voorkant twee zakken, waar je sleutels, een telefoon en geld in kwijt kunt. Hierdoor is het niet meer nodig om een tas mee te nemen als je gaat winkelen of uit gaat. Een leren jas is ideaal voor elk seizoen! Handig voor de zwoele zomeravond maar ook voor de koude winterdagen met een vest eronder. Let op: Dit leren jasje valt iets kleiner dan gebruikelijk. Twijfel je over je maat, dan raden we je aan een maar groter te nemen! Normaal is deze jas vrijwel onbetaalbaar, maar vandaag koop deze mooie jas voor de eenmalige superdealprijs van â¬149,95!. En je betaalt géén verzendkosten!

Dagaanbieding in je E-MAIL