Superhandige snoerloze en uiterst nauwkeurige Figuretta Soft Skin Allure Epilator met ingebouwde verlichting. Voor een zijdezacht resultaat!

Foto Superhandige snoerloze en uiterst nauwkeurige Figuretta Soft Skin Allure Epilator met ingebouwde verlichting. Voor een zijdezacht resultaat!
LET OP: Deze dagaanbieding was van 12-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Het scheelt maar een haartje! Superhandige en effectieve epilator met verlichting! Vakantie betekent zon zee en strand, zon zee en strand betekent veel blote huid! Maar dan moet je huid natuurlijk wel mooi glad zijn. En het allerbeste resultaat krijg je met een goede epilator die zelfs de kleinste haartjes kan vinden. Deze fantastische Soft Skin Allure Epilator van Figuretta ziet er strak uit en werkt uiterst simpel en effectief. Hij is compact en werkt op batterijen waardoor je hem altijd en overal kunt gebruiken! En dankzij een speciale verlichting in de bovenkant van de epilator kun je zelfs de kleinste haartjes vinden, superhandig voor lastige plekjes als bijvoorbeeld je gezicht of oksels! Uiterst precies over het hele lichaam, geschikt voor mannen en vrouwen! De Figuretta Allure is bijzonder geschikt voor de ontharing van het gezicht, benen, armen, oksels en natuurlijk de bikinizone. Na het epileren duurt het 3 tot 4 weken voordat het haar weer zichtbaar wordt! Bovendien zul je merken dat het haar na herhaald gebruik fijner wordt en niet meer zo dicht opeen bijgroeit.  Compact en snoerloos, perfect voor op reis! Het apparaat is compact en handzaam en kan eenvoudig meegenomen worden op reis, want hij werkt op twee kleine Penlite batterijen! Ook is het schoonmaken van de Soft Skin Allure Epilator heel simpel met behulp van het bijgeleverde reinigingsborsteltje. Met deze epilator ben jij helemaal klaar voor de zomer! Een superfijne epilator voor een echte spotprijs, alleen vandaag bij iChica!

Dagaanbieding in je E-MAIL