Rapid White, het als beste beoordeelde tandenbleek product van Nederland. Vandaag voor slechts â¬11,95 een stralend witte lach!

Foto Rapid White, het als beste beoordeelde tandenbleek product van Nederland. Vandaag voor slechts â¬11,95 een stralend witte lach!
LET OP: Deze dagaanbieding was van 21-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Prachtige witte tanden met de Rapid White Bright Stick Ze zijn er weer! Na vele positieve reacties en tevreden gebruikers biedt iChica vandaag de populaire Rapid White weer aan voor een weggeefprijsje! Heb jij altijd al die mooie tandpasta-reclame lach willen hebben? Tegenwoordig hoef je niet meer naar een tandheelkundige voor een dure behandeling, je kunt het veilig en effectief zelf doen! Deze Rapid White tandenbleekset maakt het allemaal mogelijk. Met deze tandbleekstick krijg je de stralende witte lach die je altijd al wilde hebben! Rapid White is door Tros Radar beoordeeld als het beste tandbleek product van Nederland. Je kunt je tanden in 14 dagen tijd tot maar liefst 8 tinten lichter maken! De Rapid White Bright Stick is helemaal veilig voor je tanden, werkt snel en veroorzaakt geen irritaties aan het tandvlees. Dit product voldoet aan de Europese richtlijnen en bevat géén peroxide, de schadelijke stof die vaak wordt gebruikt in andere tandenbleekproducten.  Rapid White Bright Stick is heel eenvoudig in gebruik. Je hebt geen gedoe met mondstukken en het is net zo gemakkelijk als tanden poetsen . Eerst breng je de Bright Stick versneller aan op je tanden voor supersnelle whitening. Vervolgens gaat de de Bright Stick erover heen en begint de formule meteen te werken. Even laten drogen en je bent klaar. Na een paar dagen herhalen zie je al duidelijk resultaat!  Het verwijdert ook vlekken van roken, thee, rode wijn, koffie enzovoort, en gele tanden worden weer wit. Tandheelkundigen en gebruikers wereldwijd zijn het erover eens dat Rapid White Bright Stick veilig en effectief voor zichtbaar resultaat zorgt!  Nederlands Best Beoordeelde Tandbleek product volgens Tros Radar! Het alom bekende consumentenprogramma Tros Radar heeft een aflevering gewijd aan tanden bleken, hierin hebben zij meerdere doe-het-zelf tandbleek producten getest en vergeleken. Als overtuigende winnaar kwam de Rapid White stick uit de bus! Get the smile you've always wanted! Eén Rapid White stick is voldoende om je tanden meerdere tinten witter te maken. De originele Rapid White Stick wordt verstuurd inclusief gebruiksaanwijzing en professioneel kleurenstaaltje om het resultaat nog beter te kunnen bewonderen. Hier vind je nog meer informatie over het gebruik en de werking van de Rapid White Stick

Dagaanbieding in je E-MAIL