Prachtige Limited Edition Geluksarmband van Just J Jewels met massief Sterling Zilveren Gelukssymbool en drie verwisselbare zijden bandjes!

Foto Prachtige Limited Edition Geluksarmband van Just J Jewels met massief Sterling Zilveren Gelukssymbool en drie verwisselbare zijden bandjes!
LET OP: Deze dagaanbieding was van 01-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Heb geen angst, volg je hart en maak je dromen waar! Vandaag een prachtig, supertrendy en uniek sieraad van Just J Jewels speciaal voor jullie! Een bijzondere Limited Editon gift box met een Sterling Zilveren geluksarmband “Fearless Feather” met 3 verschillende zijden bandjes die je kunt wisselen bij je outfit! Creer je eigen look & feel! Het prachtig vervaardigde Gelukssymbool in de vorm van een veer is gemaakt van massief sterling zilver met een witte rodium laag om de schitterende glans te behouden. Op de zijkant van het zilveren symbool staat de betekenis ingegraveerd. Wat dit sieraad van Just J Jewels ook zo bijzonder maakt: je kunt de armband variëren in je eigen stijl! In de geschenkdoos zitten drie handgemaakte zijden armbandjes in de kleuren zwart, grijs en roze. Wissel ze af en match ze met je outfit!  Just J Jewels Het merk JUST J JEWELS symboliseert vriendschap en liefde. Het merk is ontstaan vanuit de gedachte: creëer positieve inspiratie, verspreid liefde en vreugde en voel je goed! De juwelen van Just J Jewels worden gemaakt met de meest geavanceerde technieken en zijn fashionable, trendy maar vooral ook fun! Ook hebben de materialen en kleuren die gebruikt worden allen een eigen betekenis. Zo staat het Zilver voor Innerlijke Kracht, en de kleuren voor Happiness. De perfecte aanvulling op elke outfit met een statement. De symbolen zijn vernieuwend, origineel en puur en hebben elk een eigen betekenis. Mix & match de sieraden en maak je eigen persoonlijke look. De geluksarmbanden zijn speciaal geschikt als vriendschapsarmband, voor je geliefde, familie en een natuurlijk een prachtig cadeau voor jezelf!

Dagaanbieding in je E-MAIL