Nooit meer een lege telefoon! Universele externe mobiele accu en autolader met aansluiting voor alle mobiele telefoons en apparaten!!

Foto Nooit meer een lege telefoon! Universele externe mobiele accu en autolader met aansluiting voor alle mobiele telefoons en apparaten!!
LET OP: Deze dagaanbieding was van 17-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Mobiele accu en autolader voor alle populaire telefoons en draagbare apparaten! Nooit meer zonder stroom! Die prachtige smartphones van tegenwoordig kunnen bijna alles, maar nog steeds hebben ze allemaal één zwak punt: de accu loopt snel leeg! En je hebt helemaal niets meer aan je hippe iPhone/Blackberry/Samsung/HTC toestel als de batterij op is! Maar met deze superhandige set is dat probleem verleden tijd! Met deze externe accu van het merk Q-Power zul je niet snel meer zonder stroom komen te zitten met je telefoon. Deze 1800 mAh mobiele accu past makkelijk in je zak en laadt je telefoon in een mum van tijd weer op, waar je ook bent! En dankzij de universele connectors kan hij vrijwel elk type mobiele telefoon opladen! Kan alles opladen: mobieltjes, camera's, tablets en mp3 spelers! De strak vormgegeven mobiele accu laadt zichzelf op via de USB en heeft aansluitpunten voor: Apple, Blackberry, Nokia, HTC, LG, Motorola, Samsung, Sony Ericsson en Sony. Je kunt met deze accu ook je mp3 speler, camera of e-Reader opladen! Er zit ook een USB kabel bij met handig trekkoord waarmee je zelf de lengte van de kabel instelt. En dankzij de LED-indicator weet je altijd wat de status van de accu is! De Q-Power mobiele accu komt met de volgende aansluitingen: Aansluiting Apple Aansluiting Micro USB Aansluiting Mini USB Aansluiting Nokia Aansluiting LG Aansluiting Samsung Voeding: USB Inclusief autolader! En alsof dat nog niet genoeg is krijg je er óók nog een handige autolader met universele USB aansluiting bij! Met deze autolader kan je ieder apparaat met een USB aansluiting opladen tijdens het autorijden. En daarmee dus ook de Q-Power mobiele accu! Met dit setje ben je dus altijd verzekerd van stroom onderweg. Ideaal voor op vakantie! Bekijk hier een demonstratie van de Q-Power mobiele accu:

Dagaanbieding in je E-MAIL