Maak je beach-outfit af met deze zomerse kaftan van Sarlini, vandaag met gratis bijpassende Sarlini armband ter waarde van â¬7,95!

Foto Maak je beach-outfit af met deze zomerse kaftan van Sarlini, vandaag met gratis bijpassende Sarlini armband ter waarde van â¬7,95!
LET OP: Deze dagaanbieding was van 01-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Mooie witte kaftan van Sarlini! Na Koninginnedag ben je nu vast lekker aan het bijkomen op een terrasje, park of op het strand! Voor deze momenten is een leuke zomerse kaftan ideaal. Na het grote succes van de Sarlini kaftans hebben we vandaag nog een heel mooi model, in zomers wit! Kaftans zijn ideaal voor over je bikini op het strand, maar ook leuk als tuniek over een topje heen. Ook handig als je na een bezoekje aan het strand lekker wilt nagenieten op een terras. Met een kaftan van Sarlini zit je er super trendy bij! De kaftan heeft een v-hals en een koord onder de buste waarmee je de kaftan mooi kunt tailleren. De kaftan is one size fits most (S, M en L)! De kaftan van Sarlini is van hoge kwaliteit en gemaakt van een lekkere zachte en lichte stof van 100% katoen, ideaal voor de zomerse dagen en voor op het strand! Voor elke zomerse dag sta jij klaar met deze prachtige kaftan voor maar 19,95! En als cadeautje van iChica krijg je gratis een Sarlini armband die perfect matcht met deze kaftan ter waarde van 7.95!

Dagaanbieding in je E-MAIL