Jouw mooiste foto op een prachtig groot Canvas doek van de allerbeste kwaliteit! Kies uit twee formaten EN betaal GEEN verzendkosten!

Foto Jouw mooiste foto op een prachtig groot Canvas doek van de allerbeste kwaliteit! Kies uit twee formaten EN betaal GEEN verzendkosten!
LET OP: Deze dagaanbieding was van 08-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Je mooiste foto op canvasdoek van topkwaliteit! Jouw foto aan de muur op echt canvas van 90 x 120 cm of 90 x 90 cm! Wat is er nou leuker dan een prachtige foto te vereeuwigen aan de muur als een waar schilderij? Laat je favoriete foto vastleggen op een megagroot canvas doek van de allerbeste kwaliteit! En ga dan niet voor een goedkope imitatie van poleyester, maar een echt doek van de hoogste kwaliteit linnen van KissPhoto! KissPhoto garandeert jouw lievelingsfoto op het allerbeste kwaliteit canvas doek in een origineel spielatten frame en levert de allerbeste service! Doek van origineel linnen canvas! Bij veel goedkope prints wordt een polyester (namaak) doek gebruikt. Een groot nadeel hiervan is dat het materiaal meer werkt waardoor doeken veel minder lang strak blijven hangen, en de print zal veel sneller verkleuren in de zon. KissPhoto gebruikt alleen origineel canvas doek van de beste kwaliteit linnen waardoor de foto ook na lange tijd strak gespannen blijft en de kleuren mooi blijven! De hoogste kwaliteit frame! Kissphoto maakt gebruik van originele spielatten voor het hoogst mogelijke kwaliteit frame. Hierdoor zijn de veel voorkomende problemen met goedkopere frames (zoals het kromtrekken van het frame) niet aan de orde! Gratis verzending, binnen 48 uur geleverd! KissPhoto heeft de snelste levering van Nederland en bezorgt jouw foto op Canvas binnen 48 uur! En daar betaal je niets extra voor! De allerbeste service van KissPhoto Heb je nog vragen of bijzondere wensen, dan staat KissPhoto altijd voor je klaar. En mocht je desondanks toch niet tevreden zijn over het resultaat zal Kissphoto gratis een herduk voor je maken! Kies uit twee grote formaten: 90 x 120 cm of 90 x 90 cm Wanneer je jouw favoriete foto op canvas laat printen bij KissPhoto kun je kiezen uit de twee veelgebruikte grote formaten: een vierkant van 90 x 90 cm, of een rechthoek van 90 x 120 cm! Dan kun je nog kiezen welke vorm het beste bij jouw lievelingsfoto past! De dikte van het frame is 2 centimeter. Zo werkt het: Na je bestelling bij iChica ontvang je binnen 2 werkdagen een email van KissPrint met een unieke code Deze code kun je ieder moment verzilveren op de site van KissPhoto voor jouw eigen Canvasprint De code kun je tot een jaar later nog gebruiken! Op de site van KissPhoto kun je ook jouw foto en al je wensen omtrent de opmaak etc. opgeven Hierbij kun je kiezen uit de formaten vierkant ( 90 x 90 cm) of rechthoek (90 x 120 cm) Binnen 48 uur wordt jouw eigen prachtige Canvas doek aan huis geleverd! Laat deze kans niet liggen en zorg dat jij straks je mooiste vakantiefoto kunt vereeuwigen aan de muur op een echt canvas doek van gegarandeerde topkwaliteit! En dat allemaal vandaag tegen een supervoordelige prijs op iChica!

Dagaanbieding in je E-MAIL