Een compleet Lanaform beautycentrum met een manicure/pedicureset, nageldroger, gezichtsverzorgingset, ladyshave, wimpertang en spiegel!

Foto Een compleet Lanaform beautycentrum met een manicure/pedicureset, nageldroger, gezichtsverzorgingset, ladyshave, wimpertang en spiegel!
LET OP: Deze dagaanbieding was van 17-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Lanaform Lady Center complete beauty verzorgingsset! Alle benodigheden voor het verzorgen van je handen en gezicht binnen handbereik! Een innovatief concept met alle verzorgingsaccessoires in een handig op te bergen en te vervoeren koffertje! Met het Lanaform Lady Center kun je jezelf met een complete schoonheidsbehandeling verwennen! Alle accessoires voor een eigen beauty behandeling binnen handbereik! Deze set bevat in totaal een manicure/pedicure set, een nageldroger, een gezichtverzorgingset, een ladyshave, een wimpertang en een spiegel. Kortom; alles wat je nodig hebt voor een heerlijke beautybehandeling in je eigen huis! Met deze set kun je niet alleen de nagels van je handen en voeten modelleren, maar ook eeltplekken, velletjes en nagelriemen behandelen! De manicure/pedicureset bestaat uit: schrijfjes om de nagels te modelleren en te vijlen (fijn saffier - ruw saffier), een polijstschijf, een kegelvormige polijststeen, manicurestaafjes (smal - dik), een cilinder vijl, een reinigingsborstel, een bokkenpootje, spiegeltjes met verstelbare scharnier (normaal en 3x vergrotend) en verlichting. Ook bevat deze set 3 gezichtverzorging accessoires om je gezicht te reiniger en gemakkelijk crème of reinigingsproducten aan te brengen! Het Lady Center heeft een spons voor het aanbrengen van bijvoorbeeld créme, een reinigingsborsteltje en een verkwikkende massagerol. De handige ladyshave heeft 2 verschillende afmetingen (breed en smal) om zo alle plekjes te kunnen bereiken. Ook voor de wenkbrauwen is deze set voorzien van 3 verschillende opzetkammen (2/4, 6/8, 10/12 mm) voor mooie wenkbrauwen! Het toestel werkt op oplaadbare batterijen en op netstroom, en is ook nog voorzien van een spiegel en opbergvakje! Voor een ongelooflijke prijs van 39,95 heb jij een compleet beautycentrum in huis! Ook een superleuk cadeau om te geven of te krijgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL