De Ray Ban Aviator, de klassieke pilotenbril met goudkleurig montuur met roze glazen met een lichte zilveren spiegel! Vandaag voor slechts â¬89,95!

Foto De Ray Ban Aviator, de klassieke pilotenbril met goudkleurig montuur met roze glazen met een lichte zilveren spiegel! Vandaag voor slechts â¬89,95!
LET OP: Deze dagaanbieding was van 24-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Stoer, fashionable en tijdloos:de Ray-Ban Aviator 3025! Wil jij er deze zomer trendy bijlopen en ben je nog op zoek naar een mooie zonnebril? Ga dan voor de Ray-Ban Aviator 3025, de mateloos populaire pilotenbril! De Ray-Ban Aviator 3025 is een absolute klassieker en niet voor niets al sinds jaar en dag de favoriete zonnebril van zowel mannen als vrouwen: de pasvorm is perfect en hij oogt stoer en stijlvol tegelijk. Vandaag hebben wij de klassieke Ray-Ban pilotenbril met een arista gold (001) montuur en crystal pink with silver mirror (3E) glazen in de aanbieding. Deze zonnebril word doorgaans beschouwd als het mooiste binnen de 3025 range voor dames. Lichte glazen met mooie kleur en lichte spiegeling, waar je je ogen nog doorheen kunt zien: een prachtige zonnebril! Deze zonnebril staat prachtig bij een zongebruinde huid gecombineerd met een zomerse outfit. De maat van deze Ray Ban zonnebril is small. Hij heeft een glasbreedte van 55 mm en de brug is 14 mm breed. Ray-Ban Aviator: De klassieke pilotenbril De in 1930 ontworpen zonnebril voor piloten is inmiddels een wereldwijd fenomeen geworden. De Ray-Ban aviator is niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Het klassieke model wordt gedragen door mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ook wordt deze zonnebril door verschillende celebrities gedragen zoals: Cheryl Cola, Audrina (the Hills), Brad Pitt en Tom Cruise. Vergeet die slechte imitaties en ga voor de enige échte Ray-Ban! Dit is een zonnebril die je met trots zult dragen en waar je heel veel plezier van zult hebben deze zomer. Koop deze Ray-Ban Aviator vandaag met een flinke korting bij iChica!

Dagaanbieding in je E-MAIL