Dé Finishing Touch voor perfecte wimpers! Bereik zelfs de moeilijkste haartjes met de L'Oréal Paris Telescopic Explosion Mascara (Duopack!)

Foto Dé Finishing Touch voor perfecte wimpers! Bereik zelfs de moeilijkste haartjes met de L'Oréal Paris Telescopic Explosion Mascara (Duopack!)
LET OP: Deze dagaanbieding was van 16-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Duopack Telescopic Explosion van L'Oréal Paris Het geheim voor wimpers die je wegblazen? Wij hebben het ontdekt! Vollere én langere wimpers met deze mascara van L'Oréal Paris. Altijd al gedroomd van lange volle wimpers? Met deze mascara is het mogelijk! Deze mascara is voorzien van het unieke L'Oreal "Flexi-sphere" borsteltje dat zelfs de kortste en dunste wimperhaartjes bereikt. Juist die haartjes, waar je met je andere mascara moeilijk bij kunt, zorgen voor een volle look van je wimpers. De ronde meeverende borstel van de L 'Oreál Telescope Explosion pakt die haartjes mee, verlengt ze maximaal en je wimpers lijken vermenigvuldigd! De formule met een "snelhechtend" polymeer zorgt voor een ultra-opbouwens resultaat. Door een nieuwe combinatie van structurerende en soepele waxen, kunnen volume en lengte gemakkelijk worden opgebouwd van wimperaanzet tot punt, en zelfs verder! Een netwerk van polymeren en hechtende bestanddelen zorger ervoor dat de mascara niet uitloopt! Bereikt zelfs de meest kleine en lastige wimperhaartjes! Iedereen heeft zich wel eens geïrriteerd aan nou net dat kleine stukje van je wimpers, in de hoekjes, waar je maar niet bij komt! Dat is verleden tijd! Deze mascara heeft een uniek rond borsteltje dat mee draait in elke richting! Het resultaat? Mooi gescheiden volle wimpers, die extra lang lijken!  Vele tevreden gebruikers gingen je voor, deze mascara met haar unieke borsteltje blijkt ideaal om die finishing touch aan te brengen aan je wimpers!  Het oordeel van modeblad ELLE: "Niet voor watjes, maar verdient een eervolle plek in de toilettas van iedere beautyavonturier!" Probeer het nu snel zelf thuis! Vandaag krijg jij maar liefst twee van deze geweldige mascara's voor maar 13.95!

Dagaanbieding in je E-MAIL