Bespaar zeeën van ruimte in je kast en koffer met de Space Bags! Vandaag krijg je drie stuks van de handige Space Bag Large voor maar 9,95!

Foto Bespaar zeeën van ruimte in je kast en koffer met de Space Bags! Vandaag krijg je drie stuks van de handige Space Bag Large voor maar 9,95!
LET OP: Deze dagaanbieding was van 25-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Set van drie Space Bags Large voor thuis en op vakantie! Stop twee keer zoveel in je koffer met de Space Bags! Heb jij ook teveel spullen, maar te weinig ruimte? Zou je veel meer mee willen nemen in je koffer op vakantie? Vandaag hebben wij de ideale oplossing: de ruimtebesparende Space Bag! Met de Space Bag zakken creëer je twee keer zoveel ruimte. Dus of je nou heel veel wilt meenemen op vakantie of dat je meer ruimte wilt creëren in je kledingkast: met de Space Bag kun je véél meer opbergen en meenemen! Hoe werkt het?  Het werkt super simpel. Je stopt je kleding erin, ritst de zak dicht en drukt de lucht uit de zak. Het speciale ventiel zorgt ervoor dat de zak vacuüm blijft en zeer compact wordt! De vacuüm afgesloten zakken kun je eenvoudig opbergen totdat je de spullen weer nodig hebt. En als je de zak weer opent, dan krijgen je spullen de oorspronkelijke vorm en volume weer terug. Uiterst eenvoudig, maar o zo praktisch! Luchtdicht, waterdicht en onbeperkt te gebruiken! De spacebags zijn luchtdicht, waterdicht en herbruikbaar! De inhoud blijft dus effectief samengeperst, optimaal beschermd en de spullen blijven goed georganiseerd op hun plek zitten. Je kunt ook waardevolle papieren, dierbare foto's of andere herrineringen veilig in de zakken opbergen, zonder dat vocht of schimmel de kostbare spullen kunnen aantasten. Dus heb je ook te weinig ruimte voor je kleding, jassen, dekens, laken of kussens? En wil je straks zoveel mogelijk kwijt in je koffer? Dan zijn deze Space Bags ideaal! Je krijgt maar liefst drie stuks van het meest gebruikte model 'Large Push Down travel' voor maar 9,95!

Dagaanbieding in je E-MAIL