Bekend van TV: De BH die altijd past! Perfecte pasvorm, accentueert je rondingen en geen last van zichtbare lijnen. Kies uit drie verschillende sets!!

Foto Bekend van TV: De BH die altijd past! Perfecte pasvorm, accentueert je rondingen en geen last van zichtbare lijnen. Kies uit drie verschillende sets!!
LET OP: Deze dagaanbieding was van 03-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

De Handige BH die altijd past! Bekend van TV! Deze nieuwe rage komt als geroepen. Heb je soms ook last van pijnlijke en onconformtabele BH's? Met deze BH's heb je daar nooit meer last meer van! Deze BH's rekenen af met schouderbandjes, cupijzers en ander ongemak. En tegelijkertijd hebben ze een perfecte pasvorm en accentueren ze je rondingen!  Doordat ze gemaakt zijn van flexibel nylon en spandex voelt het aan als een tweede huid. Je zult er direct geweldig uitzien! Geen problemen met cupmaten, deze BH's hebben dezelfde maten als je T-shirts en je hebt geen zichtbare lijnen onder je kleding. Je kunt ze ook als topje gebruiken onder een blouse, jurkje of T-shirt, of twee over elkaar combineren voor een leuk effect. De BH's zijn verkrijgbaar in twee maten: S/M en L/XL. Je kunt kiezen uit drie sets met drie verschillende kleuren. Probeer het ook!

Dagaanbieding in je E-MAIL