3 dagen in een met 8,9 beoordeeld hotel in hartje Leiden nabij Katwijk aan Zee incl. onbijt en 1 x 3-gangendiner

Foto 3 dagen in een met 8,9 beoordeeld hotel in hartje <b>Leiden</b> nabij <b>Katwijk aan Zee</b> incl. onbijt en 1 x 3-gangendiner
Van € 179,00
Voor € 85,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 08-07-2019 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Leiden kent een lange rijke geschiedenis en heeft zijn welvaart mede te danken aan de universiteit van de stad. Deze universiteit werd aan de stad geschonken door Willem van Oranje nadat Leiden een zware belegering van de Spanjaarden had doorstaan. Mede hierdoor is Leiden tegenwoordig een bruisende studentenstad. Leiden staat bekend als kennisstad met meerdere musea, zoals het Rijksmuseum voor oudheden, Museum Volkenkunde, Naturalis en het Boerhaave museum. Veel van deze musea zijn direct te verbinden met de universiteit. Net als de Sterrewacht van leiden en de Hortus botanicus. De bevrijding van de stad wordt hier nog ieder jaar gevierd op drie oktober onder de naam Leidens ontzet. Tijdens dit feest wordt er traditiegetrouw haring en wittebrood uitgedeeld.

Dagaanbieding in je E-MAIL