Michael Kors dameshorloge- MK3131

Foto Michael Kors dameshorloge- MK3131
Van € 249,00
Voor € 139,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 25-06-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Op de jonge leeftijd van 19 jaar viel het talent van Michael Kors op. Hij maakte in die tijd een collectie voor Lothar's in New York wat door de modepers werd opgemerkt. Door het verkregen zelfvertrouwen nam hij de stap om zijn eigen collectie, onder zijn eigen label uit te brengen. De stijl van de collectie was luxueus met typische Amerikaanse sportieve aspecten. Tot op de dag van vandaag heeft hij deze stijl weten te behouden. De casual chique uitstraling is ook duidelijk te zien in de geweldige Michael Kors horlogecollectie. De collectie Michael Kors horloges bestaat uit modellen met elk een eigen karakter, maar allemaal met de luxe uitstraling die kan worden verwacht van Michael Kors.

Elegant en trendy Runway Twist dameshorloge van Michael Kors in de kleur goud. Dit model heeft een aparte, gedraaide armband. De wijzerplaat heeft een stoere look door de drie chronograaf subdials en is tegelijkertijd elegant door de gouden accenten en het gebruik van kleine cijfers. Ook is de datum op de wijzerplaat af te lezen. Het horloge wordt geleverd in een luxe Michael Kors bewaarverpakking.

Dagaanbieding in je E-MAIL