€799 ipv €1299 - Babboe City bakfiets, de hipste fiets voor paps, mams en de kinderen!

Foto €799 ipv €1299 - Babboe City bakfiets, de hipste fiets voor paps, mams en de kinderen!
Van € 1.299,00
Voor € 799,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 24-02-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Fietsen met z’n allen • 2-wiel bakfiets van Babboe 

Naast de bekende Babboe Big met 3 wielen, 2 voor en 1 achter, introduceert Babboe nu een bakfiets met 2 wielen, de Babboe City. Een compacte bakfiets met een uniek en eigentijds design. Wensen van ouders en kinderen bepaalden het ontwerp. Nu bij Groupdeal een hele bijzonder introductieactie, alleen vandaag kan je de Babboe City bestellen voor € 799,-! 
 De Babboe City is extra veilig door ronde hoeken aan de bak, beschikt over 7 versnellingen en remmen van Shimano, heeft een mooi antraciet gekleurd frame en heeft extra dikke banden voor comfort. Dankzij gebruik van de beste onderdelen en een perfecte geometrie, fietst deze bakfiets heel licht en soepel. De Babboe City is geschikt voor twee kids en boodschappen of vier kids. De Babboe City is uit te breiden met een tweede bankje of MaxiCosi houder, zodat ook de allerkleinsten veilig mee kunnen. Design: 
 Eigentijds, karakteristiek robuust ontwerp door het Nederlandse ontwerpbureau Jcobs BV 
Unieke bak met gebogen panelen, die een evenwichtig geheel vormt met het dynamisch vormgegeven frame. Chique kleurencombinatie; antraciet grijs frame met luxe zadel, handgrepen en een natuurlijke, gelakte houten bak. Lekker met de kids op stap!

Dagaanbieding in je E-MAIL