€29,95 ipv €59,95 – Innovatieve en zeer handige snijplankenset ‘Chop2Pot’, onmisbaar in de hippe en moderne Nederlandse keuken!

Foto €29,95 ipv €59,95 – Innovatieve en zeer handige snijplankenset ‘Chop2Pot’, onmisbaar in de hippe en moderne Nederlandse keuken!
Van € 59,95
Voor € 29,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 26-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Schuif moeiteloos in de pan! Iedereen die wel eens heeft gekookt, kent het wel... het gesneden voedsel komt vaak moeilijk van de snijplank in de pan. Champignons moet je stukje voor stukje in de pan gooien en dat vergt veel tijd! Gelukkig heeft Joseph Joseph samen met de designer Mark Sanders een oplossing op de markt gebracht: de Chop2Pot. Hiermee zullen deze problemen voortaan tot het verleden behoren! We snijden vandaag de helft van de prijs eraf, dus wees er snel bij! Wat krijg je voor die €29,95? • een set van 4 Joseph Joseph snijplanken • innovatief, prijswinnend product • afmetingen: 38 cm 21 cm • kleuren: rood, blauw, wit en groen • vaatwasmachinebestendig Bij het samenknijpen van het handvat vormt de snijplank een soort koker, waardoor het gesneden voedsel moeiteloos de pan in glijdt! Door de vaatwasmachinebestendigheid en de vrolijke kleuren is de Chop2Pot onmisbaar in elke moderne keuken! Je keuken wordt steeds hipper!

Dagaanbieding in je E-MAIL