€24,95 ipv €50 – Voor een flink afgeslankte prijs: de immens populaire dieetrevolutie De Gabriel Methode inclusief alle bijbehorende CD’s!

Foto €24,95 ipv €50 – Voor een flink afgeslankte prijs: de immens populaire dieetrevolutie De Gabriel Methode inclusief alle bijbehorende CD’s!
Van € 50,00
Voor € 24,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 24-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Dit is het begin van een van de grootste veranderingen in je leven! • Ben jij ook vol goede voornemens voor 2011? • Heb je al allerlei diëten geprobeerd? En, heeft het geholpen? • Wil je weten waarom het je nog niet gelukt is om gewicht te verliezen? • Wil je weten wat de daadwerkelijke oorzaken van je overgewicht zijn? • Wil je weten hoe je zonder moeite en diëten kunt afvallen? • Wil je NU beginnen aan een nieuw leven en je ideale gewicht bereiken? Dan ben je hier op de juiste plek! Koop nu de cd’s met korting en ontvang het boek gratis! Waarom werken gewone diëten niet en waarom werkt deze methode wel? Hoe kun je op een prettige en natuurlijke manier je ideale gewicht bereiken en vooral, hoe kun je het behouden? Zie hoe Jon Gabriel 100 kg verloor en nu een heel ander leven heeft dan voorheen. Vitaal, energiek, tevreden en goed in zijn vel! Zo'n leven is ook voor jou bereikbaar! De Gabriel Methode wordt in Nederland ondersteund door een netwerk van professionele coaches. Je nieuwe leven begint NU! ‘Vergeet Sonja Bakker en ook dr. Frank. Dit is de nieuwste manier om het gevecht met de kilo’s aan te gaan.’ - Veronica Magazine -

Dagaanbieding in je E-MAIL