€19,99 ipv €36,96 – Ontwerp eenvoudig en snel een eigen fotoboek van 50 pagina’s en hij wordt vervolgens geproduceerd en thuis bezorgd!

Foto €19,99 ipv €36,96 – Ontwerp eenvoudig en snel een eigen fotoboek van 50 pagina’s en hij wordt vervolgens geproduceerd en thuis bezorgd!
Van € 36,96
Voor € 19,99
LET OP: Deze dagaanbieding was van 29-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Een buitengewoon fotoboek voor bijzondere momenten! Een originele manier om alle bijzondere momenten vast te leggen: het Pixar Fotoboek. Verfraai je Pixum Fotoboek zelf met exclusieve motieven en lay-outs. Maak gebruik van de speciale voorbeelden en achtergronden voor je foto's en creëer iets "bijzonders". What’s the deal? • Ontwerp je eigen lay-out met gratis software • 500 pagina’s dik • Aantal foto’s per pagina kun je zelf bepalen • Verschillende kaften (linnen, hardcover, geniet) • Formaat: A4 staand • Papier: 200 grams of 150 grams • Eventueel fraaie hoogglans coating (bij hardcover) Een uitleg in 5 stappen: 1. Je begint met het downloaden van de fotoboek software op www.pixum.nl/fotoboek 2. De software eenmaal gedownload en geïnstalleerd, kies je in het openingsscherm het formaat ‘groot staand’ uit. Als je daarop klikt, dan opent de Assistent. 3. Met de Assistent is het heel makkelijk om binnen 3 minuten een fotoboek te maken. In de Assistent kun je ook het aantal pagina's op 50 instellen. 4. De kaft kan met tekst en foto's persoonlijk gemaakt worden, zonder extra kosten. 5. Zodra de bestelling gestart wordt, vermeld je in het eerste scherm dat zich opent, je gegevens en de tegoedboncode! Zodra dit proces is afgerond, volgt de bestelling binnen 5 werkdagen! Als beste getest door meerdere internationale vaktijdschriften

Dagaanbieding in je E-MAIL