€15 ipv €59 – Met twee personen 4 tot 7 dagen overnachten in een 3- of 4-sterren hotel naar keuze in Nederland of Zuid-Europa!

Foto €15 ipv €59 – Met twee personen 4 tot 7 dagen overnachten in een 3- of 4-sterren hotel naar keuze in Nederland of Zuid-Europa!
Van € 59,00
Voor € 15,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 21-02-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Pak die cheque! Met een Holiday Vakantiecheque kunnen 2 personen 4 tot 7 dagen overnachten in een 3- of 4-sterren hotel naar keuze in Nederland of heerlijk genieten van de Spaanse of Portugese zon. • Je betaalt alléén ontbijt en diner • De mooiste 3- en 4-sterrenhotels in Europa! • Je Holiday Vakantiecheque is 1 jaar geldig Een vakantiecheque kost €59 waarmee de hotelkamer voor 4 tot 7 overnachtingen voor 2 personen al is afgerekend. Je betaalt alléén nog voor het ontbijt én avondeten in het hotel gedurende het aantal dagen dat je in het hotel verblijft. De vakantiecheque is 1 jaar geldig vanaf het moment van aankoop, zodat je in alle rust een mooi hotel kunt uitzoeken. De vakantiecheque staat niet op naam en is daarom ook geschikt als een leuk en origineel cadeau voor familie, vrienden, collega’s of klanten. Een uitgebreid overzicht van alle hotels met foto’s, omschrijvingen, boekingsperiode en de minimumuitgaven voor het eten kunt u vinden in de Hotelgids online op deze website. Alle bedragen zijn gespecificeerd per persoon per dag inclusief de BTW, toeristenbelasting en overige toeslagen. Duidelijkheid vooraf en geen verrassingen achteraf! Ook geschikt als leuk en origineel cadeau!

Dagaanbieding in je E-MAIL