Groupdeal.nl dagaanbieding van vandaag

Foto Memory Foam Kussen

Memory Foam Kussen

Van € 39,95
Voor € 14,95
SleepMed Memory Foam Kussen Word je soms wakker met pijn in je nek of schouders? Als het één keer voorkomt, dan is het nog wel te overzien. Maar als het vaker voorkomt, dan kan het misschien aan het kussen liggen. Met dit memory foam kussen van SleepMed heb je daar totaal geen last van. Het kussen ligt comfortabel, is zacht en van een stevige kwaliteit. Wanneer je je hoofd op het kussen legt, wordt de druk gelijkmatig verdeeld. Dit zorgt voor een goede ondersteuning van de schouders, nek en het hoofd. Voor €14,95 ipv €39,95 slaap je weer als een roosje! Oplopende korting Je hebt de keuze uit een klassiek model of een neksteun. Natuurlijk is het heerlijk als jij uitgerust wakker wordt. Maar het is natuurlijk ook fijn als je partner ontspannen wakker wordt. Of wat dacht je van je kinderen? Daarom kun je ook kiezen voor meerdere kussens: 1 kussen voor €14,95 ipv €39,95 2 kussens voor €24,95 ipv €79,95 Rug-, buik- of zijslaper Het maakt niet uit of je een rug-, buik- of zijslaper bent want met dit Sleep Med memory foam kussen slaap je altijd goed. Door de ideale verdeling van het lichaamsgewicht draagt dit kussen bij aan een gezonde bloedsomloop en soepele spieren en gewrichten. Specificaties Klassiek Materiaal: 100% memory foam (polyurethaan) kern Afmetingen: 55 x42x12 cm (past in de gangbare kussenslopen) Cluster gevulde binnenlaag Zachte buitenlaag Buitenhoes is afneembaar en wasbaar (op 40 graden) Buitenhoes is hypo-allergeen Specificaties Neksteun Materiaal: 100% memory foam Afmetingen 55 x42x12 cm (past in de gangbare kussenslopen) Ergonomisch gevormd neksteun voor de perfecte nekpositie Zachte buitenlaag Buitenhoes is afneembaar en wasbaar (op 40 graden) Buitenhoes is hypo-allergeen Voortaan opstaan zonder ochtendhumeur!

Website: www.groupdeal.nl
Adres: Herengracht 342
1016 CG Amsterdam
Telefoon: 020-3300115
E-mail: info@groupdeal.nl
KvK: 34384253
Tijdstip nieuwe aanbieding: 00:00
Duur aanbieding: 24 uur
Categorie: Overige dagaanbiedingen

Betaalmogelijkheden:

iDEAL PayPal Visa Mastercard

Over Groupdeal.nl

Groupdeal.nl heeft naast de steden aanbiedingen ook iedere dag om 00.00 uur een geweldige landelijke dagaanbieding voor jou in petto. Iedere 24 uur weer een geweldige actie, deze aanbiedingen zijn tegen een zeer scherpe prijs te koop met heel veel korting. Kortingen bij de Groupdeal.nl dagaanbieding kan op lopen tot 60%. 

Wil je weten wat de dagaanbieding van vandaag is? Bekijk deze hiernaast en bestel deze leuke aanbieding van de dag direct online.

Afgelopen dagaanbiedingen

Dagaanbieding in je E-MAIL