Lekker barbecueën, volg een workshop voor al het lekkers op de Weber barbecue!

Foto Lekker barbecueën, volg een workshop voor al het lekkers op de Weber barbecue!
Van € 59,95
Voor € 29,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 26-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Nu de zomer in aantocht is wil je weer genieten van het buiten zijn en lekker barbecueën. Iedereen kan wel een hamburger klaarmaken maar wist je dat je ook zalmfilet, lamsrack of een ovenham kan bereiden op de BBQ, en wat te denken van heerlijke toetjes? Op een Weber barbecue kan het, waardeer nu je status van gemiddeld naar Pro op dmv deze Weber BBQ clinic in samenwerking met Slagerij Groen, een official Weber Partnerstore. BBQ-Clinic Programma:14.30 Ontvangst15.00 Start clinic15.00 Voorgerechten15.00 Diner18.00 Dessert18.30 Einde met Koffie 1. Tapasbuffet Authentieke en huisgemaakte Tapas tezamen met gewokte scampies met wat Barra Gallega en een druppeltje 1e klas olijfolie is dit een perfect begin. 2. De produkten van de BBQ Eendenborstfilet, lamsrack, biefstukspies, dit zijn zo een paar producten die we meenemen. Ook de Zalmfilet of Tonijnbiefstuk behoren tot de clinic en laten wij garen op de BBQ. De ovenham smeren we in met honing voor een zoetige buitenkant daarna gaan we de ham flamberen met whiskey. Hoe dit in zijn werk gaat laten we je in de praktijk zien en je zult zien dat dit niet moeilijk is maar je steelt wel de show op je eigen BBQ-party. Wij laten je ook zien hoe je de grote stukken vlees het beste kan snijden. 3. Salades De salades zijn zo uitgekozen dat ze goed passen bij de producten, denk aan Rundvleessalade Pomodori-Rucola, maar ook een fruitsalade behoort tot de producten. 4. Het Dessert De Toffee Banaan met ijs is een klassieker die er bij iedereen wel ingaat. Wij laten de halve banaan garen nadat deze in de lichte bruine suiker gedoopt is. De banaan gaat caramelliseren en geeft een zoetige geur, als de schil wijkt is hij gaar. Gebruik bij voorkeur rijpe bananen. Ook de bananen gaan wij flamberen. Dit doen we met Cointreau of vergelijkbaar. Op een bord serveren wij een bol ijs en gieten wat vocht van de geflambeerde bananen eroverheen, je raadt het al: smullen maar. 5. Afsluiter Wij zijn zo'n beetje aan het einde gekomen van de clinic en schenken nog een goede espresso, cappuccino of een gewone koffie. Recepten zijn voorradig en voor vragen en advies staat slagerij Groen altijd klaar. Als WEBER PARTNERSTORE beschikt slagerij Groen over het juiste assortiment om je snel op weg te helpen met de BBQ.  

Dagaanbieding in je E-MAIL