Indrukwekkende Rioja Reserva

Foto Indrukwekkende Rioja Reserva
Van € 79,95
Voor € 39,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 14-08-2017 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Pakket van 6 flessen, gratis verzonden Jaargang: 2013 Land/Herkomst: Spanje Regio: Rioja Onderscheidingen: Mundus Vini 2017 - Zilver Druivenras: Tempranillo (85%), Grenache (15%) Smaakprofiel: Rijk & Smaakvol Type/Kleur: Rode wijn Faustino Rivero Ulecia Rioja DOCa Reserva med d'or Mundus Vini Overheerlijke ‘zwart fruit’ Reserva met prachtige vanilletonen door de houtlagering. Fluweelzacht en donzig diep. Met veel kracht, sap en lengte. Mooi complex en zijdeachtig van structuur. Combineert fruit, vanille en karamel op een prachtige wijze. Deze wijn werd dan ook gedurende twee jaar vertroeteld op Amerikaanse eikenhouten vaten. De rijping op fles heeft hem daarna een prachtige stabiliteit en complexiteit gegeven. Deze wijn heeft alles wat je van een TOP-Reserva mag verwachten! De zilveren medaille die recentelijk behaald is op Mundus Vini 2017 is dan ook absoluut verdiend. Aanrader bij al uw vleesgerechten of romige kazen. Over Rioja Het maken van wijn in Rioja begon al ver voor het begin van onze jaartelling, toen de Romeinen al actief waren in het verbouwen van wijn. Niet voor niets is Rioja dan ook het meest gerenommeerde wijngebied van Spanje. In 1991 kreeg Rioja de status Denominación de origen calificada (DOCa). Deze DOCa-status geldt alleen voor wijnen van de hoogste kwaliteit, die over een lange periode bewezen hebben die kwaliteit te kunnen garanderen. Alle Bodegas kennen hun eigen unieke druivencombinatie, maar veelal bestaat deze uit een blend van Tempranillo, Garnacha en Graciano. Houtrijping: 18 maanden Alcoholpercentage: 13.00% Allergenen: Bevat sulfieten Serveertip: Rood vlees, Lam, Wild, Kaas Serveertemperatuur: 16-18 ° C Bewaren: 2024, nu op dronk Afsluiting: Kurk

Dagaanbieding in je E-MAIL