BBQ SUPER SMOKER

Foto BBQ SUPER SMOKER
Voor € 199,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 24-08-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Met heerlijk weer is er toch niets lekkerder dan BBQen, lekker grillen en roosteren? Dat kan zeker met de BBQ supersmoker. Dit is een kruising tussen de barbecue die we al kenden en een rookoven. Zo kan je bijvoorbeeld in een BBQ Smoker je vers gevangen vis roken, maar ook het 'gewone' barbecueën is mogelijk. Dat deze barbecue gesloten is, heeft een aantal voordelen die wij hieronder zullen weergeven. De Voordelen van indirect grillen en warm roken.De combinatie van indirect grillen en warm roken in een gesloten barbecue heeft vele voordelen waaronder sappiger vlees, malser vlees, een lekkere rooksmaak, en je kunt toe met minder zout! Daarnaast is het lekker relaxed, terwijl je de tuinen in de buurt ook nog eens trakteert op een heerlijke bbq rookgeur. 1. Sappiger vleesDoordat het vlees langzaam gaart droogt de buitenkant minder uit en kunnen vleessappen zich geleidelijk verdelen waardoor het vlees als geheel malser en sappiger blijft dan bij grillen boven de hete kolen! 2. Fijne rooksmaakDoor de toevoeging van brokken of snippers vochtig hout geef je het vlees die speciale rooksmaak! 3. Tijd genoegDoordat je eigenlijk geen omkijken hebt naar het vlees tijdens het roosteren houd je aardig wat tijd over voor andere dingen terwijl je geniet van die heerlijke rookgeur! 4. Voorkom aanbrandenDoor de relatief lage temperatuur in de barbecue smoker gaart het vlees langzaam en is het mogelijk om het binnenste vlees volledig te garen voordat de buitenkant zwart geblakerd is! 5. Voorkom giftige dampenIndirect grillen is veiliger voor je gezondheid. Doordat het vlees niet direct boven het vuur ligt, druipt er geen vet op de kolen en is de kans op giftige dampen miniem. 6. Minder calorieënBij het indirect grillen kan het voedsel bereid worden zonder toevoeging van vet of bakolie, waardoor het aantal calorieën verminderd wordt. (natuurlijk neemt de auteur geen enkele verantwoordelijkheid voor mogelijke buikpijn door teveel eten)7. Minder zout innameRoken is een manier om je eten extra smaak te geven. Daardoor kun je in feite met minder zout toe en dat is uiteindelijk beter voor je gezondheid. 8. EconomischDoordat de barbecue grill gesloten blijft en doordat de kolen slechts langzaam hoeven te branden kost deze manier van barbecue relatief weinig kolen. Productdetails: * Cilindervormige smoker, met twee kamers * 2 kamers voor verschillende manieren van bereiding, of om optimaal warm te kunnen houden * Schuifopeningen voor temperatuurregulering * Aparte klep om kolen bij te vullen * Oplegvlak aan de voorkant. Handig om bijvoorbeeld eten, barbecuegereedschap of een drankje op te zetten, afmeting: 96x22,5 cm * Oplegrek aan de onderkant * Handgreep van hout * Afmetingen: 160x76x130 cm (lxbxh) * 2 wielen * In deksel geïntegreerde thermometer * Zijdeur met luchtreguleringWarmhoudbox * 48x41 cm * Rooster onder van 41x26 cm * Rooster boven van 41x39 cmGrillbox * 102x48 cm * Rooster boven: 94,5x45 cm * Warmhoudrooster boven: 94,5x22,5 cm

Dagaanbieding in je E-MAIL