Zoku Slow Classic Pop Maker - Groen

Foto Zoku Slow Classic Pop Maker - Groen
Van € 24,95
Voor € 17,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 20-04-2018 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Met de Slow Classic Pop Maker van Zoku maak je heerlijke ijsjes met een klassieke vorm. De Classic Pop Maker heeft een eenvoudig ontwerp en is gemakkelijk te reinigen. Daarnaast is deze ijsjesmaker voorzien van zes afneembare mallen en zes ijsstokjes met druppelvanger. De Classis Pop Maker is de ideale tool als je snel een paar ijsjes wilt maken voor een kinderfeestje, voor een familiefeestje of op een alledaagse dag, omdat het erg leuk is om te doen! 

Hoe werkt het? Vul de mallen met heerlijk sap, yoghurt of limonade en plaats de Classic Pop Maker in de vriezer. Binnen een handomdraai heb je heerlijke ijsjes!

Je kunt natuurlijk eindeloos variëren met recepten bij het maken van ijsjes. Zo kun je gebruik maken van limonade, vruchtensap, yoghurt of vers fruit. Zo maak je in een handomdraai veel verschillende vrolijke ijsjes en je kunt het zo gezond en zoet maken als je zelf wilt! 

De Lolly Pop maker is niet geschikt om te reinigen in de vaatwasser, vanwege de zachte vorm. Maak hem schoon met lauw of warm water en milde zeep.

Dagaanbieding in je E-MAIL