Mimi Goods Houten Wereldkaart True Puzzel Zwart - 100 x 60 cm

Foto Mimi Goods Houten Wereldkaart True Puzzel Zwart - 100 x 60 cm
Van € 79,95
Voor € 64,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 07-06-2018 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De zwarte True Puzzel van Mimi Goods is een stijlvolle houten wereldkaart puzzel die iedere saaie muur nieuw leven in blaast. Deze luxe puzzel is niet alleen een gave decoratie voor aan de wand, je houdt ook nog eens jouw mooiste reismomenten bij. 

De puzzel is per continent in elkaar te zetten. Deze continenten zijn apart verpakt en hebben een eigen kartonnen frame zodat het eenvoudig is om elk continent compleet te maken. Zodra alle continenten klaar zijn, kan er worden begonnen met de montage aan de muur. Door het plakken van de verwijderbare meegeleverde sticker ‘Here I will paste my World Map’ hang jij jouw wereldkaart op de perfecte plek en kunnen de verschillende continenten correct worden geplaatst. Met de meegeleverde transfer stickervellen kan het continent worden omgedraaid zodat de lijm kan worden aangebracht. Na het aanbrengen van een continent aan de muur, kunnen de kartonnen frames worden verwijderd en wordt het resultaat zichtbaar met een prachtig 3D effect. Met de meegeleverde gekleurde 'tags' markeer je daarnaast ook nog eens de gaafste plekken op de wereld waar jij al geweest bent of die jij ooit nog eens heel graag wilt bezoeken. 

De True Puzzel heeft een formaat van 100 bij 60 centimeter en is gemaakt van duurzaam hout van hoge kwaliteit. De True Puzzel wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Dagaanbieding in je E-MAIL