Gear2Play Smart Drone

Foto Gear2Play Smart Drone
Van € 99,95
Voor € 67,50
LET OP: Deze dagaanbieding was van 01-01-2018 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Met de Smart drone van Gear2Play kun je vliegen én tegelijkertijd foto's en video's maken! De drone heeft een ingebouwde gyro, waardoor hij stil kan blijven hangen en je scherpe foto's en video's kunt maken. Met de gratis app 'Helicute FPV' kun je door middel van een unieke wifi-verbinding het beeld direct op je smartphone streamen. Dit betekent dat je tijdens je vlucht live de video-opnames kunt meekijken!

Daarnaast beschikt de drone over extra speelfuncties, waarmee je gave loopings kunt maken! Ook heeft de Smart drone een unieke 'auto return' knop; met één druk op de knop kun je de drone automatisch laten terugkeren.  

De Smart drone heeft een headless-functie, zes kanalen voor het vliegen naar alle richtingen en drie verschillende speed-levels. Hierdoor is de drone geschikt voor zowel beginnende als meer ervaren vliegers. Door de 2.4 Ghz verbinding is het tevens mogelijk om met tien personen tegelijk te vliegen zonder storingen!

Je kunt de drone op twee manieren besturen: via de traditionele controller of via je smartphone (voor de ervaren vlieger). De drone is eenvoudig op te laden via de meegeleverde USB-kabel. De oplaadtijd bedraagt 40 minuten en de speeltijd ongeveer 12 minuten.

Dagaanbieding in je E-MAIL