Toshiba LED 40WL753 CI+ / 200Hz

Foto Toshiba LED 40WL753 CI+ / 200Hz
Voor € 698,99
LET OP: Deze dagaanbieding was van 01-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

De WL-serie combineert een superslank design, ongecompliceerde bediening, uitgebreide multimedia-functies en toptechniek in één apparaat.
Het LED-Eco-paneel met volledige HD-resolutie zorgt samen met Auto-View, Resolution+ en 200 Hz technologie voor briljante beelden bij een laag stroomverbruik. Het bijpassende geluid wordt geleverd door Dolby Volume met automatische volumeregeling. De geïntegreerde DVB-T, DVB-C en DVB-S tuner maakt digitale TV-ontvangst zonder extra ontvanger mogelijk - natuurlijk ook in HD-kwaliteit. Multimediale inhouden (video's, foto's en muziek) kunt u rechtstreeks vanaf een USB-stick of via eenSD-kaart weergeven. Voor een ongecompliceerde invoeging in een draadloos netwerk met toegang tot diverse internetdiensten (bijv. YouTube) wordt bij de WL-serie een USB-dongle met WiFi-interface en WPS-certificaat meegeleverd. Het DLNA-certificaat opent nieuwe mogelijkheden om foto's of video's van verschillende voor DLNA geschikte apparaten dra

Dagaanbieding in je E-MAIL