Philips S7310/12 blauw/wit

Foto Philips S7310/12 blauw/wit
Van € 139,00
Voor € 111,20
LET OP: Deze dagaanbieding was van 01-10-2018 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Het Philips S7310/12 scheerapparaat is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Het scheerapparaat glijdt soepel over de huid om huidirritatie te voorkomen. De scheerkoppen volgen de contouren van uw gezicht door in 5 richtingen mee te draaien. De v-vormige mesjes leiden de huid weg van de mesjes en scheren daardoor alleen het haar, zelfs bij een stoppelbaard van drie dagen.
Voordelen van de Philips S7310/12
  • Speciaal ontworpen om comfortabel te scheren op de gevoelige huid
  • 100% waterdicht, u kunt zelfs scheren onder de douche
  • Kan zowel nat als droog scheren
  • Met precisietrimmer voor snor en bakkebaarden
  • Makkelijk schoon te spoelen onder de kraan doordat het scheerhoofd kan worden opengeklapt


Wat maakt de Philips S7310/12 uniek?
Met het Philips S7310/12 scheerapparaat haalt u de scherpe randjes van uw scheerbeurt. De Philips Shaver series 7000 is speciaal ontworpen voor comfortabel gebruik op de gevoelige huid. De comfortringen met unieke microparelcoating zorgen ervoor dat het scheerapparaat moeiteloos over uw gezicht glijdt en minder irritatie veroorzaakt. Daarnaast draaien de DynamicFlex scheerhoofden moeiteloos in 5 richtingen zodat de contouren van uw gezicht en hals worden gevolgd. Het speciaal door Philips ontworpen messysteem beschermt u huid en scheert lange, korte en plat liggende haartjes glad af. Het eerste mes tilt elk haartje op terwijl het tweede mes de haar onder het huidniveau comfortabel afscheert.

Of u nu het liefst droog of met gel of schuim scheert, met de Philips S7310/12 kan het allebei. Zelfs onder de douche bent u verzekerd van een snelle en comfortabele scheerbeurt.

De energiezuinige, krachtige lithium-ion accu zorgt er voor dat u dit scheerapparaat 50 minuten lang kunt gebruiken na slechts 1 uur opladen.

Dagaanbieding in je E-MAIL