Inventum KK500 wit

Foto Inventum KK500 wit
Van € 189,00
Voor € 143,64
LET OP: Deze dagaanbieding was van 27-07-2018 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

"De Inventum KK500 koelkast neemt weinig plek in. Ideaal voor in een kleine keuken, of als extra koelkast. En dankzij het automatische ontdooisysteem hoeft u de koelkast nooit te ontdooien. De koelkast maakt weinig geluid en is zuinig in gebruik (energieklasse A+).
Voor- en nadelen van de Inventum KK500
  • Met automatisch ontdooisysteem, u hoeft de koelkast nooit te ontdooien
  • Energieklasse A+ is zuinig in gebruik
  • De koelkast maakt relatief weinig geluid (39dB)
  • Minder zuinig dan een A++ koelkast


Wat maakt de Inventum KK500 wit uniek?
De Inventum KK500 is een vrijstaande koeler en heeft een netto inhoud van 112 liter. Het is een zuinige koeler met energieklasse A+. En dankzij het automatische ontdooisysteem hoeft u de koelkast nooit te ontdooien.

De koeler heeft drie glazen draagplateaus en onderin een transparante groentelade. Met twee deurvakken, een flesvak en een eierrekje bergt u al uw etenswaren netjes op. Deze onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen, zodat u deze goed kunt schoonmaken.

Verder heeft deze koeler van Inventum LED binnenverlichting, een automatisch ontdooisysteem en omkeerbare draairichting van de deur.

Het energieverbruik van de Inventum KK500 is 114kWh per jaar en het geluidsniveau is slechts 39dB. Afmetingen KK500 (hxbxd) 84,5 x 50 x 54cm."

Dagaanbieding in je E-MAIL