AEG L6FB84GW

Foto AEG L6FB84GW
Van € 549,00
Voor € 477,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 07-04-2018 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Met de AEG L6FB84GW wasmachine gaat uw kleding langer mee en wast u zuiniger. ProSense®-technologie meet de hoeveelheid was en past het programma automatisch aan. U bespaart tijd, water en energie en uw kleding blijft langer mooi. U kunt in deze wasmachine tot wel 8 Kg was kwijt, ideaal voor een huishouden van 3-5 personen.

Voordelen:
+ Energieklasse A+++ is extreem zuinig
+ Met duurzame, stille koolborstelloze motor
+ ProSense past het programma aan aan de hoeveelheid was. Uw kleding gaat langer mee en u bespaart tijd, water en energie.
+ Uw kleding voelt zachter en gladder aan dan ooit dankzij SoftPlus technologie

Nadelen:
- Met 1400 toeren minder droge was dan bij een wasmachine met 1600 toeren

Wat maakt de AEG L6FB84GW uniek?
De beschermer van uw favoriete kleding
Uw kleding is gemaakt om te dragen, maar heeft verzorging nodig om mooi te blijven. Of u nu één overhemd of een volledige lading wast, wasmachines van AEG passen de cyclus aan en verminderen slijtage door grondig te wassen met zo min mogelijk tijd, water en energie. Zo blijft kleding op zijn mooist. Na iedere draag- en wasbeurt.

Verzorgt kleding, bespaart water en energie
ProSense®-technologie weegt elke lading automatisch om het programma op maat af te stemmen - met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage vermindert en uw basics blijven mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie.

Geniet van het gevoel van zachtere kleding
Het wasresultaat is al merkbaar zodra de wasbeurt is beëindigd. SoftPlus zorgt er namelijk voor dat wasverzachter elk deel van de stof bereikt zodra het middel in de trommel terechtkomt. Daardoor voelt uw kleding zachter en gladder aan dan ooit.

Geniet van het gevoel van zachtere kleding
Het wasresultaat is al merkbaar zodra de wasbeurt is beëindigd. SoftPlus zorgt er namelijk voor dat wasverzachter elk deel van de stof bereikt zodra het middel in de trommel terechtkomt. Daardoor voelt uw kleding zachter, zijdeachtiger en gladder aan dan ooit.

ProSense®-technologie
Met ProSense®-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen - met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en uw basics blijven mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie.

Dagaanbieding in je E-MAIL