Oral-B Elektrische Tandenborstel - Vitality Cross Action 2D Action

Foto Oral-B Elektrische Tandenborstel - Vitality Cross Action 2D Action
Van € 29,95
Voor € 18,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 23-11-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Oral-B Elektrische Tandenborstel - Vitality Cross Action 2D Action
Oral-B, het meest gebruikte tandenborstel merk door tandartsen wereldwijd.biedt een superieure reiniging boven  een gewone manuele tandenborstel. Het op professionele instrumenten geïnspireerde ontwerp van de CrossAction opzetborstel omvat elke tand met borstelharen die in een hoek van 16 graden zijn geplaatst en de 2D-reinigingsactie trilt en roteert om zo meer tandplak te verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel.
De elektrische tandenborstel Oral-B Vitality biedt een klinisch bewezen meer grondige reiniging dan conventionele manuele tandenborstels. Het professionele ontwerp van CrossAction- opzetborstel rond elke tand individueel met de borstelharen 16 graden schuin, en een superieure 2D-reiniging helpt heen en weer gaan. Door de rotatie wordt plaque beter dan een gewone handtandenborstel verwijdert. De 2 minuten timer pulseert onder controle voor een grondige reiniging en geeft aan wanneer je klaar bent met de reiniging van je gebit.
Er is 1 poetsstand - Dagelijkse Reiniging - plus een timer in het handvat om te helpen de door de tandarts aanbevolen 2 minuten te poetsen. Deze verpakking bevat 2 opzetborstels.
 
Oral-B Cross Action
De meest geavanceerde 3D-reiniging technologie beschermt tegen gingivitis en helpt hen om ongedaan worden gemaakt door het stimuleren van het tandvlees zachtjes.
 
2D reinigende werking
 
De professioneel ontworpen opzetborstels omringen de tanden, terwijl de 2D-reinigende werking met vibrerende en roterende bewegingen significant meer plaque dan een gewone handtandenborstel.
 
Timer in het handvat
 
De praktische timer op het handvat van de elektrische tandenborstel laat u weten wanneer u probeert te bereiken vóór de door de tandarts tand poetstijd van twee minuten.
De volgende opzetborstels passen op de Vitality Cross Action:
- Floss Action - 3D White - Sensitive Clean - Trizone
Inhoud: Elektrische tandenborstel Vitality Cross Action,
- 1 oplaadbare elektrische tandenborstel  - 1 Cross Action opzetborstel - 1 oplader
 
 
 

Dagaanbieding in je E-MAIL