Oral-B Elektrische tandenborstel - PRO 5000 Cross action

Foto Oral-B Elektrische tandenborstel - PRO 5000 Cross action
Van € 179,00
Voor € 114,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 24-11-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Oral-B Elektrische tandenborstel PRO 5000 Cross action
De Oral-B PRO 5000 elektrische tandenborstel met Bluetooth is de eerste van zijn soort ter wereld met Bluetooth. Bluetooth-communicatie koppelt de borstel aan de Oral-B App voor realtime begeleiding tijdens het poetsen. Krijg ook gerichte advies om aan uw specifieke noden op het gebied van mondverzorging tegemoet te komen. Het op professionele reinigingsinstrumenten geïnspireerde ontwerp van de CrossAction opzetborstel omvat elke tand met borstelharen die in een hoek van 16 graden zijn geplaatst en de 3D-reinigingsactie trilt, roteert en en pulseert om zo tot 100% meer tandplak los te maken en te verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel. De poetsdruksensor licht op als u te hard drukt om de schadelijke gevolgen van te hard poetsen te voorkomen. Er zijn 4 poetsstanden - Dagelijkse reiniging, Tandvleesverzorging, Gevoelige tanden en Whitening - plus een timer om u gedurende de aanbevolen twee minuten te laten poetsen.
Precisiepositie van de borstels bestrijdt tandplak De vorm van de borstelkop van de Oral-B CrossAction tandenborstel heeft speciaal ontworpen borstelharen voor optimale dekking van de tanden. De borstelharen komen diep tussen de tanden en verwijderen meer tandplak dan een normale manuele tandenborstel, voor een perfect schone mond.
Je gids om beter te poetsen De draadloze SmartGuide van Oral-B biedt realtime begeleiding bij het tandenpoetsen zoals tandartsen het graag zien. De kwadrantgids helpt je de aanbevolen 2 minuten (3 minuten met grondige reiniging-stand) te poetsen. Hij geeft suggesties voor poetsstanden, poetsen per kwadrant en biedt visuele aanmoediging. De SmartGuide kan zelfs heel eenvoudig aan de muur worden gehangen.
De Oral-B PRO 5000 elektrische tandenborstel met 3D-technologie heeft 5 functies:
1. Dagelijkse reiniging  Stand voor dagelijks gebruik met 2 minuten poetstijd. 2. Tandvleesverzorging-stand Voor effectieve stimulering en massage van tandvlees. 3. Sensitive Heeft een lagere snelheid dan 'dagelijkse reiniging' om op zachte wijze gevoelige tanden te reinigen. 4. Whitening Varieert in snelheid voor een polijstend effect op het tandoppervlak waardoor oppervlakkige verkleuringen effectief worden verminderd. 5. Met SmartGuide voor persoonlijke coaching bij de mondverzorging. Toont de tijd, de poetsgebieden en de standen.
Specificaties: Kleur: Blauw Wit Schoonmaaktechniek: Roterend oscillerend + pulserend Sonische technologie: Nee Oplaadbaar: Ja Werkt op batterijen: Nee Bedrijfstijd: 40 minuten Aantal borstels in pak 3
Aantal snelheden: 5 Batterij-indicator: Ja Accu-indicator: Ja Oplaadindicator: Ja Opslaggedeelte: Ja Timer: Ja
Dockingstation: Ja Inclusief monddouche: Nee Kinderborstel: Nee Inclusief batterijen: Ja
Inhoud: Oral-B elektrische tandenborstel pro 5000 1 Cross Action Opzetborstel 1 Sensitive Clean Opzetborstel 1 3D White opzetborstel Oplaadbare batterij, gaat tot 7 dagen mee 1 oplaadstation met opbergruimte voor opzetborstels en reisetui

Dagaanbieding in je E-MAIL