Gillette Fusion ProGlide power scheermesjes 8st

Foto Gillette Fusion ProGlide power scheermesjes 8st
Van € 27,50
Voor € 26,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 27-11-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Gillette Fusion Pro Glide power 8st
Toe aan nieuwe scheermesjes? Bestel nu je Gillette Fusion Pro Glide power scheermesjes bij voordeligscheren.nl Een maximaal scheerresultaat met het grootste comfort krijgt u met het scheersysteem van Gillette Fusion Proglide Power. Scheren voelt hierbij niet meer als scheren, maar als glijden over de huid met de techniek van de Gillette Fusion Proglide Power.
Gillette Fusion Proglide Power scheermesjes
Ten opzichte van de Fusion zijn de mesjes uitgerust met dunnere en fijnere randjes en een lage-weerstandscoating. De mesjes glijden hierdoor moeiteloos over de haartjes met een minder trekkerig gevoel als resultaat.
De lubrastrip is vergroot (t.o.v. Fusion) en verrijkt met mineraalolie, voor een gladde scheerervaring. 
Gillette Fusion Proglide Power scheersysteem
microkam (die alleen te krijgen is bij de Gillette Fusion Proglide Power) begeleidt de haartjes door de ultradunne scheermesjes heen.  
herontwerpen Precisie Trimmer met een verbeterd mesje – helpt om de moeilijk bereikbare plekjes te scheren
batterij aangedreven micro trillingen helpen frictie te voorkomen en verhoogd het glijvermogen van het scheerapparaat.
De greep van de Gillette Fusion ProGlide en Gillette Fusion ProGlide Power Razors zijn nu uitgerust met grotere, superergonomische grips aan de zijkant wat voor een betere grip zorgt in vochtige omstandigheden. Dat betekent dat je meer controle tijdens het scheren hebt en je niet meer druk hoeft te maken over glibberige toestanden in de douche.
Past op alle Fusion houders
Blijft u zich toch liever scheren met uw huidige fusion houder? Dan kunt u ook enkel profiteren van de kwaliteiten die de scheermesjes van Gillette Fusion Proglide Power met zich mee brengt. Deze scheermesjes passen op alle Fusion scheerapparaten.
- Inhoud: 8 Gillette Fusion ProGlide Power scheermesjes. - Dit product past door de brievenbus, u hoeft dus niet thuis te zijn!
 
 

Dagaanbieding in je E-MAIL