Disclaimer

Dagaanbiedingsms.nl is een dagaanbiedingen overzicht. Wij tonen de dagaanbiedingen van onze partners. Wij verkopen zelf geen producten, vakanties of diensten, maar wij tonen een overzicht van afbeeldingen, producten- en prijsinformatie. Deze afbeeldingen, product- en prijsinformatie zijn afkomstig van onzer partners. Deze informatie, gegevens en afbeeldingen worden automatisch aangeleverd bij ons. Dagaanbiedingsms.nl is niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor eventuele fouten en onvolkomenheden op haar website die afkomstig zijn van onze partners. De dagaanbiedingen worden ieder uur vernieuwd. Het kan dus voorkomen dat de informatie op onze website niet correct is.

Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Voor vragen en klachten over de dagaanbiedingen, verwijzen we je naar de klantenservice van de desbetreffende dagaanbieder.

Het maken van een kopie door middel van een fotokopie, een zeefdruk, een screenshots of een andere duplicaten van onze website of delen ervan is niet toegestaan ​​zonder schriftelijke toestemming van ons.

Dagaanbiedingsms.nl gaat zorgvuldig om met de aan haar toevertrouwde informatie. Persoonlijke informatie, zoals adres- en telefoonnummer zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.

Alle rechten voorbehouden Dagaanbiedingsms.nl

Dagaanbieding in je E-MAIL