V6 SuperSpeed Watch

Foto V6 SuperSpeed Watch
Voor € 19,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 29-08-2013 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Toe aan een nieuw horloge? Of gewoon zin in wat nieuws om de pols? We hebben vandaag wel een hele mooie voor u. Voor minder dan de helft van de adviesprijs en lekker thuisbezorgd.


Een Japans uurwerk aan de binnenkant dat u nóóit de verkeerde tijd verteld. Waar vindt men nog zulk consumentenrespect? Verder is het horloge tot 3 ATM water resistant. Maar wat wil dat nou eigenlijk zeggen? De ATM standaarden (van 3 tot 100 ATM) geven aan hoeveel water en druk een horloge aan kan. Met een ATM van 100 kunt u diepzee duiken. ATM 3 staat u toe om kopjes onder de kraan af te spoelen en door de regen te lopen, in ieder geval niet onderdompelen. Ze zien er dus wat stoerder uit dan ze zijn, maar dat mag de polspret niet drukken. Wie duikt er nou dieper dan de badkuip, op dagelijkse basis?

En met dit horloge ook niet het gevecht tussen mooi en bruikbaar. Geen kunstzinnig verwerkte cijfers en toestanden maar een duidelijke wijzerplaat met grote cijfers en hoog contrast. Stoer. Die extra schijfjes en cijfers? Ook voor de stoer, gewoon niemand vertellen dat ze niks doen.


V6 Superspeed Black/ Orange
Gender: Men
Movement Description: JAP Grade A Quartz Movement
Case Size: 45×45 mm
Case Thickness: 13 mm
Strap Width: 23 mm
Bezel: High quality solid stainless steel bezel
Dial: Black corrosion-proof dial with orange/white Arabic numerals hour marking
Case Back: Solid back
Crystal: High Quality Organic Crystal- Maximum Scratch Resistant
Strap: High quality PU simulate leather
Folder: Solid 316 stainless steel clasp
Weight: 89 g
Water resistant: 3ATM
Collection Complementarity: The sub-dial is only some decoration.

Dagaanbieding in je E-MAIL