3x Lip Tattoo Stickers

Foto 3x Lip Tattoo Stickers
Voor € 0,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 24-07-2013 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Tijdelijke Lip Tattoos Wat heb je nodig ?

  • Schaar
  • Spiegel
  • Wattenschijfjes
  • water
  • Tijdelijke lip tattoo

Hoe te beginnen?

Verwijder de lip tattoo uit de verpakking en van het sjabloon

METEN:

Lijn het midden van het sjabloon uit op je cupidoboog (het midden van de bovenlip) en meet de breedte en de diepte van je lip, met je mond ontspannen open, in "Aahh" vorm of “Oohh” vorm. De design kant houd je tegen je lip en de lijntjes aan de buitenkant. Zorg ervoor dat je buiten de waterlijn blijft en volg dezelfde lijnen als waar je normaal lippenstift aanbrengt.

KNIPPEN:

Knip n.a.v. je metingen de Tijdelijke Lip Tattoo op maat met behulp van de horizontale en verticale hulplijnen op het papier. Knip eerst de lengte, dan de dikte van de lip.

LOSMAKEN:

Haal, na het knippen, de plastic folie van de tijdelijke lip tattoo.

AANBRENGEN:

Zet de kleverige kant van de applicatie op je bovenlip en zorg ervoor dat je je mond ontspannen in de "Aahh" vorm houdt of “Oohh”vorm. Houd het sjabloon vast in de mondhoeken met je duim en wijsvinger. Maak de papieren achterkant nat met water en een wattenschijfje, werk hierbij van binnen naar buiten en wacht totdat het papier begint te glijden. Let goed op de mondhoeken en maak ook hier het papier goed nat.

SEALEN:

Haal het sjabloon voorzichtig weg en maak de tattoo mooi glad met een royale hoeveelheid water met behulp van het wattenschijfje. Hiermee “seal” je ook tegelijkertijd het design.

Hierna doe je dezelfde 2 stappen hierboven voor de onderlip. ** minimaal 5 minuten wachten tot je lippen volledig droog zijn voordat je evt. een ander product op je lippen aanbrengt of gaat eten of drinken.

Dagaanbieding in je E-MAIL