LED Tv/DVD Combo - 22 inch(56 cm) - Full HD

Foto LED Tv/DVD Combo - 22 inch(56 cm) - Full HD
Voor € 199,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 09-08-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

* De Full HD LED TV heeft een formaat van 22". De televisie is dankzij zijn compacte formaat ideaal voor je slaap-, kinder- of werkkamer.
* Na een drukke dag is het heerlijk om in bed nog even televisie te kijken voor het slapen gaan. Je gedachten even op nul te zetten om daarna lekker ontspannen in slaap te vallen. Je ogen zijn aan het eind van de dag vaak wat zwaar en je ziet minder scherp. Het is dan goed om een TV te hebben met een haarscherpe beeldkwaliteit. De Full HD LED televisie van Sweex kan met gemak aan deze vraag voldoen.
* Dankzij de Full HD LED Technologie kun je genieten van haarscherpe, levensechte beelden en kleuren. Tevens kun je dvd's in hoge kwaliteit kijken. De televisie verbruikt dankzij de LED-techniek ook nog eens tot 30% minder stroom dan standaard lcd-TV's, wat aanzienlijk scheelt in je energierekening.
* Zeker niet onbelangrijk is dat de TV niet alleen kwalitatief hoogwaardig is, maar er ook hoogwaardig uitziet met zijn ultradunne design van slechts 4,5 cm, de slanke omlijsting en de zwarte hoogglans finish. Beide formaten worden standaard geleverd met een strakke designvoet, maar zijn ook geschikt voor wandmontage.
* De Sweex Full HD LED TV heeft alle benodigde aansluitingen die je nodig zou kunnen hebben. De televisie heeft een usb-aansluiting, zodat je gemakkelijk je foto's, muziek en films op de TV kan afspelen, een VGA-aansluiting en een HDMI-aansluiting. Daarnaast beschikt het model over een ingebouwde DVB-T ontvanger(Digitale televisie).

Dagaanbieding in je E-MAIL