Argosy Media Player

Foto Argosy Media Player
Voor € 69,99
LET OP: Deze dagaanbieding was van 01-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

* Wil jij je digitale verzameling van je favoriete films, muziek en foto’s ook graag snel en eenvoudig op je LCD TV of je Home Cinema set kunnen bewonderen? Deze Argosy HV335T Full HD Digital Mediaspeler zorgt voor de ultieme bioscoop ervaring bij jou thuis! De Argosy is namelijk een state-of-the-art entertainment systeem waarmee je films, muziek en foto’s eenvoudig kunt bekijken en luisteren. Deze Argosy overbrugt de afstand tussen de computers in je netwerk en de thuisbioscoop in je woonkamer. Je kunt namelijk de Argosy aansluiten op je Full HD televisie om al je films in de beste 1080P Full HD beeldkwaliteit af te spelen. Om levensecht bioscoopgeluid te horen kun je de Argosy ook nog aansluiten op je Home Cinema set. Behalve films, speelt de Argosy probleemloos muziek en foto’s af. Omdat Argosy de firmware in eigen beheer heeft is er veel zorg besteed aan het menu, zo zijn er bijvoorbeeld thumbnails beschikbaar en kan je soepel door je grote collectie heen “surfen”. Zo kun je dus je complete multimediabibliotheek afspelen, zonder van de bank af te komen! Pak gewoon de afstandbediening, browse door je film-, muziek- en fotocollecties en de mediaspeler tovert je high definition-bestanden in no-time op het grote scherm. Deze mediaspeler ondersteunt bovendien de allerlaatste bestandstypen en codecs. Door ondersteunde formaten zoals ISO (dvd images), DivX, WMV9 HD, MP4, MKV (H.264), M2TS en VC-1 op Full HD 1920x1080 resoluties kan de Argosy bijna al het High-Definition materiaal afspelen.
* Verder kun je deze Argosy natuurlijk aansluiten op je thuisnetwerk om toegang te krijgen tot de bestanden op je pc of notebook en kun je video, muziek en foto’s van je computer naar de Argosy in je woonkamer streamen. Daar heb je niet eens een draadje voor nodig: als je een USB dongle op de mediaspeler aansluit kan dat helemaal draadloos! En heb je geen thuisnetwerk dan bestaat de mogelijkheid om een interne harde schijf (tot 2tb) in te bouwen of je kunt de speler ook eenvoudig via een LAN of USB port aansluiten op je notebook, PC of zelfs je externe harde schijf. Zo kun je bijvoorbeeld simpel films of afbeeldingen bekijken die vrienden meegenomen hadden om met je te delen. Bovendien is de case zo ontworpen dat hij niet misstaat tussen al je andere apparatuur. Dus jouw thuisbioscoop zal vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn dankzij deze Argosy Full HD Digital Multimediaspeler met HDMI!

Dagaanbieding in je E-MAIL