TV simulator (Gratis Verzending)

Foto TV simulator (Gratis Verzending)
Van € 24,95
Voor € 10,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 16-09-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

We hebben allemaal een druk leven en we zijn niet (meer) de generatie die thuis altijd voor de buis hangt. Nu het weer sneller donker wordt is het eenvoudig te zien of iemand thuis is of niet, dit weten inbrekers echter ook! Zet inbrekers op een verkeerd spoor met deze TV Simulator!

Een goede afschrikker

Nee voor een tientje koop je natuurlijk geen TV, maar een lamp met verschillende LED's erin. Doordat deze lamp telkens van effect wisselt geeft hij de indruk dat de TV in huis nog aan staat, wat duidt op dat iemand nog thuis is! Uit meerdere onderzoeken blijkt dit de beste afschrikmethode!

Niet te onderscheiden van een echte TV

De lamp is uitgerust met verschillende kleuren en scenes welke zorgen voor een nabootsing van een echte TV. Er is goed over nagedacht, want het product simuleert ook vervagingen en on screen bewegingen. Iemand die buiten staat heeft dus echt niet in de gaten dat het géén TV is!

En nee, het is niet zelf ook zo groot als een TV. Sterker nog, het is een zeer compact apparaat; zo groot als een koffiekop!. De lamp is CE en RoHS gecertificeerd.

Plaatsing: Richt deze tv simulator op een doorzichtige afscherming of venster/raam.

Zorg ervoor dat de TV simulator niet van buiten zichtbaar is!

Specificaties:

  • - TV simulator
  • - Van € 24,94 voor € 9,95
  • - Vermogen 0,5lux
  • - Willekeurige lichteffecten
  • - Aan- en uitknop
  • - OP=OP!
     

Dagaanbieding in je E-MAIL