Toomax Kussenbox 320 L

Foto Toomax Kussenbox 320 L
Van € 89,95
Voor € 37,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 13-03-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Het voorjaar is begonnen en dus gaan we weer met zijn allen gezellig tijd buiten doorbrengen. Wanneer je dan 's morgens vervolgens lekker op je loungeset wilt gaan plaatsnemen en wordt geconfronteerd met een stel natte kussens is je zonnige bui waarschijnlijk al snel voorbij! Daarom hebben wij vandaag op DagActie deze kussenbox voor je in de aanbieding!

Toomax Kussenbox 320 L

Een kussenbox houdt je tuinkussens mooi schoon en droog in de zomerperiode en is een praktische oplossing als je, je terras of tuin wilt opruimen na een lange dag buiten. Behalve tuinkussens kun je deze kussenbox uiteraard ook gewoon gebruiken om kinderspeelgoed en andere zaken in op te bergen, zodat deze niet in de tuin hoeven rond te slingeren. Wel zo handig wanneer je van de zomer met je gasten in de tuin wilt BBQ-en.

De Toomax kussenbox is gebroken wit met een groen deksel en heeft met zijn afmetingen van: 119 x 46 x 60 cm (BxDxH), een inhoud van 320 Liter. Doordat hij van kunstof gemaakt is is hij ook eenvoudig schoon te maken en schoon te houden. 

Normaak gesproken ben je voor een kussenbox al snel € 80,- of meer kwijt, maar op DagActie.nl kun je deze kussenbox vandaag al voor € 37.95 in huis halen!

Specificaties:

  • - Merk: Toomax
  • - Kleur: Gebroken wit met groen deksel
  • - Capaciteit: 320 L
  • - Afmetingen: 119 x 46 x 60 cm (BxDxH)
  • - Materiaal: kunststof

    

Dagaanbieding in je E-MAIL