3x Stylus Pen Voor Touchscreens

Foto 3x Stylus Pen Voor Touchscreens
Van € 21,95
Voor € 4,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 03-09-2015 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Ook vandaag weer een super deal voor u, namelijk 3 Stylussen voor Touchscreen's voor maar 4.95,- Ook profiteert u vandaag van gratis verzending. Deze Stylussen zijn uitermate geschikt voor bewerkingen op de telefoon, dit komt omdat een Stylus vele malen nauwkeuriger is dan uw vinger. Geen ongewenste inputs meer op uw scherm en zult u met deze stylus nooit meer het verkeerde selecteren. U krijgt 3 willekeurige kleuren.

Wat is een Stylus Precies

Een stylus is eigenlijk een pen voor uw touchscreen device's, het voordeel ten opzichte van uw vingers is dat dit vele malen nauwkeuriger is en ook prettiger werkt wanneer u on the go uw afbeelding wilt bewerken. De stylus is speciaal gemaakt voor warmtegevoelige schermen, ook wel capacitieve schermen genoemd. De moderne telefoons en tablet zoals de: Apple iPhone, Samsung Galaxy, Apple iPad, Samsung Galaxy Tab, Galaxy note etc. maken gebruik van zo'n capacitief scherm. 

Wees snel want OP=OP

Dagaanbieding in je E-MAIL