Dagactie.nl dagaanbieding van vandaag

Foto Ultra Dunne Oplaadbare LED-bouwlamp - 10 of 20 Watt

Ultra Dunne Oplaadbare LED-bouwlamp - 10 of 20 Watt

Van € 83,49
Voor € 19,95

Deze krachtige LED straler is een ideale verlichtingsaanvulling voor iedereen die goede verlichting nodig heeft. Klus jij regelmatig? Dan is deze slanke LED straler een uitstekend alternatief voor een halogeen bouwlamp, die in een kort tijdsbestek gevaarlijk warm kan worden en die bovendien veel energie verbruikt. Je kunt de straler ook prima inzetten als buitenverlichting, zodat jouw tuin altijd goed verlicht is!

Met een vermogen van 10 Watt produceert deze LED straler een zeer krachtige lichtbundel van helder licht (600 Lumen), maar als je echt een serieuze behoefte aan licht hebt, dan ga je voor de uitvoering van 20 Watt deze heeft namelijk een lichtopbrengst van wel 1200 Lumen!

Om je een idee te geven van hoe veel licht dit wel niet is; wanneer je in huis een gloeilamp van 60 Watt gaat vervangen voor een LED-lamp kom je uit bij een LED-lamp van 3 Watt

Verder is dit compact (en toch robuust) vormgegeven, oplaadbare product erg handig in gebruik. Deze praktische en gebruiksvriendelijke LED straler werkt namelijk op een zeer krachtige ingebouwde Lithium-ion accu.

Voorzien van een krachtige Lithium-ion Accu

Deze LED stralers van het merk Hofftech zijn snoerloos en daardoor gemakkelijk te verplaatsen. Zet ze neer, daar waar je wilt. Heb je hem even in je tuin nodig, dan haal je hem gewoon even uit de garage. Dankzij de robuuste behuizing en het stevige statief hoef je ook niet bang te zijn dat een windvlaag schade toebrengt aan je bouwlamp. Hij werkt gewoon daar waar jij hem wilt gebruiken.

Website: http://www.dagactie.nl
Adres: Koperweg 11J
2401 LH Alphen aan den Rijn
Telefoon: onbekend
E-mail: klantenservice@dagactie.nl
KvK: 24394270
Tijdstip nieuwe aanbieding: 00:00
Duur aanbieding: 24 uur
Categorie: Overige dagaanbiedingen

Betaalmogelijkheden:

iDEAL

Verzending via:

PostNL

Afgelopen dagaanbiedingen

Dagaanbieding in je E-MAIL